Σπείρα ληστεύει ανυποψίαστους πολίτες με ηρεμιστικό για ταύρους στο κέντρο της Αθήνας

Μία νέα σοκαριστική μέθοδο για να ληστεύουν ανυποψίαστους πολίτες έχουν εντοπίσει κακοποιοί που «ναρκώνουν» τα θύματα τους με ηρεμιστικό για ταύρους στο κέντρο της Αθήνας!

Από: lawandorder.gr - Μιχάλης Τεζάρης

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «L&O», οι κακοποιοί προσεγγίσουν ανυποψίαστους, μοναχικούς πολίτες που πίνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους στο κέντρο της Αθήνας, τους προσεγγίσουν και τους ανοίγουν κουβέντα με σκοπό να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και να τους κρατήσουν συντροφιά.

Στην συνέχεια τους ρίχνουν το ηρεμιστικό στο ρόφημα και μέσα σε λίγα λεπτά τα θύμα τους, αποκοιμώνται στην καρέκλα τους για ένα τουλάχιστον δίωρο.

Οι δράστες έχουν στην διάθεσή τους τουλάχιστον δυο ώρες προκειμένου να του αφαιρέσουν με την άνεση τους χρήματα, κινητά τηλέφωνα και τιμαλφή, καθώς τα θύματα τους ουσιαστικά κοιμούνται πάνω στην καρέκλα! Το L&Ο, συλλέγει πληροφορίες και βιντεοληπτικό υλικό, για ένα ρεπορτάζ που θα προκαλέσει αίσθηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail