Τεράστιο δώρο επιφυλάσσει ο Κυριάκος στον Αντώνη Σαμαρά

Θέλει πάση θυσία να κλείσει το μέτωπο με τον Μεσσήνιο

Η υποτιθέμενη σύμπραξη του Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά, μπορεί να βρίσκεται μόνο στην φαντασία ορισμένων στο Μέγαρο Μαξίμου, αυτό όμως φαίνεται λειτούργησε ευεργετικά για τον Μεσσήνιο πολιτικό.
 
Από: newsbreak.gr / Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Στον δρόμο για τις εκλογές λοιπόν, το υποτιθέμενο «δίδυμο» ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα δίδυμο που έπρεπε να σπάσει με κάθε τρόπο.

Φυσικά, ο Κώστας Καραμανλής ούτε από δωράκια καταλαβαίνει, ούτε από «ανταποδοτικά οφέλη». Έτσι, οι προσπάθειες του Κυριάκου στόχευσαν τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Το δώρο λοιπόν που επιφυλάσσει ο Κυριάκος στον Αντώνη για να τον ξαναφέρει στο πλευρό του, είναι κυριολεκτικά τεράστιο. Δεν έχει μάλιστα καμία σχέση με την υποτιθέμενη υποψηφιότητά του γιου του, στη Μεσσηνία.

Εάν κάποιος άλλος βαφτίστηκε «σοφός», άσχετα εάν στην στροφή «πούλησε» τον Κυριάκο, ο Αντώνης πρόκειται να βαφτιστεί «πάνσοφος»!

Τα ερωτήματα τώρα είναι δύο. Εάν ο Αντώνης θα δεχτεί την προσφορά του πρωθυπουργού, έχοντας μάλιστα ως δεδομένο ότι ο Μεσσήνιος δεν είναι «αχάριστος» και το δεύτερο, πως θα αντιδράσει το υπόλοιπο περιβάλλον του Κυριάκου στο άκουσμα του συγκεκριμένου δώρου…

Διότι εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος ο Κυριάκος να καταφέρει να κλείσει ένα μέτωπο και να ανοίξει ακόμα δύο…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail