Συνθηκολόγησαν (μπροστά στην απειλή επανόδου του Τσίπρα) οι… πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ

Την πατήσαμε πάλι… σύντροφοι κοψοχέρηδες.

Όπως πληροφορούμαστε, οι περιβόητες… πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ, αποφάσισαν να σταματήσουν τον αγώνα υπεράσπισης της χαμένης τιμής της παράταξης.  

Από: antinews.gr

Την απόφαση λέει έλαβε η μία εξ αυτών καθώς φρονεί ότι αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα ενδεχόμενη επιστροφή του Τσίπρα, από το να εκλέγει εκ νέου ο Μητσοτάκης.

Με την έτερη να αναγκάζεται να εγκαταλείψει κι αυτή τον αγώνα κατά της μητσοτακικής λαίλαπας, διότι δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει μόνη της το φίδι από την τρύπα για ευνόητους λόγους.    

Να μην εκπλαγείτε λοιπόν… σύντροφοι κοψοχέρηδες, αν ξαφνικά δείτε αμφότερες τις… πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ, να σας παροτρύνουν ανοιχτά να στηρίξετε πάλι τον Κυριάκο για να μην πέσει ξανά η πατρίδα στα χέρια των… κατσαπλιάδων της Αριστεράς κλπ. κλπ….

Μπορεί να μην έχετε να φάτε επειδή οι… άριστοι εκμεταλλεύτηκαν κορονοκρίση και γεωπολιτικό χάος για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Μπορεί σύντομα η πατρίδα σας να ακρωτηριαστεί και να μετατραπεί σε πλήρως ελεγχόμενο αμερικανικό προτεκτοράτο με την αιτιολογία της ρωσικής απειλής.

Μπορεί το εν εξελίξει διαβόητο… μπόλιασμα με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο να χαντακώσει τόσο το μέλλον σας όσο και το δικό τους και να σφάζεστε μεταξύ σας για ένα κομμάτι ψωμί.

Μπορεί η Ελλάδα να καταντήσει Μεξικό με το έγκλημα -πάσης φύσεως- να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

Αλλά η ουσία είναι να αποτραπεί η παλινόρθωση του Τσίπρα και των  λοιπών… μπαχαλάκηδων της Αριστεράς.

Πρόκειται  για ακράδαντο επιχείρημα, το οποίο είναι δεδομένο ότι θα εξασφαλίσει άλλη μια τετραετία στον Μητσοτάκη.

Κυριάκο δαγκωτό επομένως κι ας τρώγωμεν πέτρες…

Καλό βόλι!!!

… Πατριωτικές δυνάμεις είναι αυτές. Γίνεται να τους χαλάσουμε χατίρι;  

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail