«Πλήγμα» στους Κροάτες από Σέρβο πολιτικό - η πόλη Ζάνταρ της Κροατίας να επιστραφεί στην Ιταλία!

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του ακροδεξιού Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος- SRS, Βόϊσλαβ Σέσελι, προέβη σε δηλώσεις με αφορμή τη νίκη της ακροδεξιάς στην Ιταλία.

Από: echedoros-a.gr

Ο Σέσελι είπε ότι ελπίζει ότι η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας, της οποίας θα ηγείται ο Τζόρτζια Μελόνι, θα είναι πιο ευνοϊκή για τους Σέρβους.

«Αναβιώνει τις απαιτήσεις για ό,τι είναι ιταλικό στις ακτές της Αδριατικής» - είπε ο ριζοσπάστης ηγέτης και πρόσθεσε ότι η πόλη Ζαντάρ των δαλματικών ακτών πρέπει να ανήκει στην Ιταλία.

Υπενθυμίζει επίσης ότι η ΕΕ συμπεριφέρθηκε άσχημα προς την Ιταλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και η βοήθεια ήρθε στη χώρα αυτή από τη Ρωσία.

«Η Ιταλία δεν θα το ξεχάσει ποτέ», είπε ο Σέσελι προσθέτοντας ότι «έρχονται νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας».

Ο Σέσελι δήλωσε, επίσης, ότι ο Όλαφ Σολτς δεν είναι ικανός να ηγηθεί της Γερμανίας και ότι όλα θα ήταν διαφορετικά αν η Άνγκελα Μέρκελ εξακολουθούσε να ηγείται της χώρας.

novosti.rs

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail