Κολωνός: Κάποιοι εκμεταλλεύονται το «θρησκευτικό» καμουφλάζ του παιδόφιλου για να εκφράσουν τα αντιχριστιανικά κόμπλεξ τους!

Αντί προβληματισμού για τις νοσηρότητες που γεννά η κοινωνία μας, κάποιοι είδαν την υπόθεση του Κολωνού ως αφορμή για να ξεχειλίσει το δηλητήριο των διανοιών τους.

Από: Ελευθέριος Ανδρώνης - sportime.gr

Κολωνός: Όταν η παιδική αγνότητα γίνεται αντικείμενο διαστροφικών ορέξεων και εμπορίου σαρκός, τότε καταλαβαίνει κανείς πως δεν έχουμε πιάσει απλά «πάτο» ως κοινωνία, άλλα τον διαπεράσαμε και πλέον ατενίζουμε την άβυσσο. Τότε καταλαβαίνει κανείς πως ένα κομμάτι της κοινωνίας έχει μετατραπεί σε μια όζουσα χωματερή ανηθικότητας, όπου στους αποκρουστικούς λόφους της, θάβονται και μαγαρίζονται ακόμα και παιδικά χαμόγελα, αθώες ψυχές, απονήρευτες καρδιές.

Η σοκαριστική υπόθεση του 53χρονου που επί τέσσερεις μήνες βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κοριτσάκι από τον Κολωνό έχει πνίξει με την αφόρητη δυσωδία της το πανελλήνιο. Κατηγορούμενος ως μαστροπός και παιδεραστής, ένας άνθρωπος «υπεράνω υποψίας» μετέτρεψε την ζωή ενός παιδιού σε μια διαρκή κραυγή απόγνωσης ή ακόμα χειρότερα οδήγησε το παιδικό μυαλό στην πεποίθηση πως η κόλαση του, είναι η «κανονικότητα» αυτής της ζωής.

Σε μια ανθρωπότητα που – εκτροχιασμένη πλέον – απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα μακριά από τον Θεό, οι ηθικοί φραγμοί μετατρέπονται σε ερείπια θαμμένα στα αζήτητα της συνείδησης.

Το τί έπραξε αυτή η βορβορώδης ύπαρξη που κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται άνθρωπος, είναι κάτι που απασχολεί έντονα το αστυνομικό ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες, και περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια τις επόμενες μέρες.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται πως είχε μια έντονη εξάρτηση στην αυτοπροβολή, αφού επιχειρούσε συνεχώς να φωτογραφίζεται με δημόσια πρόσωπα. Είδαμε στα διάφορα ρεπορτάζ, πολλές φωτογραφίες του κατηγορούμενου με άτομα από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο, άλλα και με ανθρώπους της Εκκλησίας.

Ο 53χρονος είχε καταφέρει να στήσει ένα δημόσιο προφίλ «θρησκευόμενου», «οικογενειάρχη» και «φιλάνθρωπου», προκειμένου να παρέχει ένα κοινωνικό καμουφλάζ στις φρικιαστικές πράξεις του που εξελίσσονταν στο παρασκήνιο.

Άθλια προπαγάνδα για δημιουργία εντυπώσεων

Ενώ ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε έντονη πολιτική δράση στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης και διέθετε στη συλλογή του φωτογραφίες – «κολαούζου», ακόμα και δίπλα σε κορυφαία ονόματα της πολιτικής (καθώς ο κατηγορούμενος ήταν και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας), εκεί που εστίασαν περισσότερο τα δημοσιογραφικά και καφενειακά «παπαγαλάκια» ήταν κάποιες φωτογραφίες του κατηγορούμενου με αρχιερείς, με εικόνες, με σταυρούς και κομποσχοίνια. Ενώ προβλήθηκε πολύ και το γεγονός πως είχε υπάρξει επίτροπος σε ενορία, παρά το ότι ο εφημέριος του ναού δήλωσε πως τον έχουν απομακρύνει εδώ και 7 χρόνια λόγω της κακής συμπεριφοράς του.

Συγκεκριμένα ο εφημέριος είπε για τον κατηγορούμενο πως: «Όποιος ερχόταν εδώ και είχε μια αναγνωρισιμότητα αμέσως τον έβγαζε φωτογραφίες, τις αναρτούσε συνεχώς στο διαδίκτυο. Είχε μια περίεργη συμπεριφορά που δεν την αντέξαμε και σταματήσαμε κάθε επαφή».

Όμως αυτή η θρησκευτική «προβιά» του «λύκου» ήταν παραπάνω από αρκετή για κάποιους, ώστε να στηθεί μέσα σε λίγες ώρες ένας μηχανισμός ανελέητης προπαγάνδας σε διαδίκτυο και τηλεόραση, όπου λασπολογείται αδιακρίτως η Εκκλησία, η Πίστη, οι χριστιανοί, άλλα και οι αρχιερείς που έτυχε να βρεθούν στο ίδιο φωτογραφικό καρέ με τον κατηγορούμενο.

Με μια υστερόβουλη τακτική, δίπλα στις περιγραφές των φρικτών πράξεων του 53χρονου, δημοσιογράφοι πετούν «πυροτεχνήματα» δημιουργίας εντυπώσεων, χρησιμοποιώντας ειρωνικούς χαρακτηρισμούς όπως «ο χριστιανός», ο «θεοσεβούμενος», ο «άνθρωπος της Εκκλησίας»! Σα να μην έχουν τη νοητική ικανότητα να ξεχωρίσουν πότε ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί την θρησκεία ως παραπέτασμα για τις νοσηρές συμπεριφορές του! Σα να μην έχουν προηγούμενη εμπειρία από ανθρώπους που έκρυβαν διαστροφές και εγκλήματα πίσω από μια επίπλαστη θρησκευτικότητα!

Λες και τα κομποσχοίνια, τις εικόνες και τους σταυρούς δεν τα μεταχειρίζονται στην καθημερινότητα ως «ξεκάρφωμα» ένα σωρό πλάνοι, απατεώνες και κακοποιά στοιχεία που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Εκκλησία του Χριστού!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά 

Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσο βαθιά χωμένος στον βούρκο της ανομίας, θα μεταχειριστεί το κάθε κοινωνικό όχημα που του παρέχει κάλυψη, προκειμένου να μην κινεί υποψίες. Την πολιτική, τους καλλιτεχνικούς κύκλους, τις δωρεές, τις αγαθοεργίες και την θρησκεία, οτιδήποτε χτίζει «υπόληψη» σε μια κοινωνία του «φαίνεσθαι».

Μα ασφαλώς και τα γνωρίζουν όλα αυτά οι «αναλυτές» της συμφοράς, άλλα προέχει γι’ αυτούς το να δημιουργούν ένα δύσοσμο νέφος αντιχριστιανικής προπαγάνδας με όποια ευκαιρία και αν τους δίνεται.

Την ίδια στιγμή που οι σχολιαστές με ευκολία λοιδορούν την Εκκλησία, δίνουν ρεσιτάλ δημοσιογραφικού «savoir vivre» για να τονίζουν ανά πέντε λεπτά πως οι φωτογραφίες δίπλα στους πολιτικούς δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα για την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους. Προφανώς και μια φωτογραφία δημοσίων εμφανίσεων δεν «λέει» απολύτως τίποτα από μόνη της, άλλα προκαλεί εντύπωση πως με το ίδιο δημοσιογραφικό «γάντι», από τη μία γίνεται ένας «μεταξένιος» σχολιασμός των πολιτικών προσώπων και από την άλλη χτυπούν «γροθιές» στο σώμα της Εκκλησίας.

Τέτοια πρεμούρα να μην θιχτεί το «image» των πολιτικών, άλλα για την Εκκλησία ο καθένας μπορεί να πετάει όποιο κομπλεξικό σχόλιο του κατεβάζει ο νους!

Τα ίδια και πολύ χειρότερα διατυπώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επειδή ο 53χρονος επιθυμούσε διακαώς να εμφανιστεί σε κοινό «κάδρο» με ιερείς ή αρχιερείς, τα εικονιζόμενα πρόσωπα, άλλα και η Εκκλησία στο σύνολο της, περνούν από «γενεές δεκατέσσερις»! Λες και οι ιερείς όποιον συναντούν έξω να τους ζητά μια φωτογραφία, τον υποβάλουν πρώτα σε… τεστ προσωπικότητας!

Σε τελική ανάλυση, έχουμε να κάνουμε με μια πολύ σοβαρή υπόθεση που θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος και πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να φύγουν από τη μέση οι ιδεοληπτικές «παρεμβολές» και οι άναρθρες κραυγές εντυπώσεων, ώστε να αντικρύσουμε ωμή την αλήθεια. Να κοιτάξουμε κατάματα την προχωρημένη σήψη του σώματος της κοινωνίας και να αντιληφθούμε έστω και τώρα το πού μας οδηγεί ο ηθικός ξεπεσμός ενός λαού που απώλεσε την πνευματική πυξίδα του και κατευθύνεται ολοταχώς στην άβυσσο των πιο κτηνωδών ενστίκτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail