Κιλιτσντάρογλου προς Ερντογάν: Αν τολμάς πάρε τα ελληνικά νησιά

Στο χορό των τουρκικών προκλήσεων κατά της Ελλάδας και η αντιπολίτευση στη γείτονα χώρα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κάνοντας κριτική στον Ερντογάν, τον κάλεσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, «αν τολμά, να πάρει τα ελληνικά νησιά».

Από: liberal.gr

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Κιλιτσντάρογλου, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και προκάλεσε τον Ερντογάν λέγοντας: «Δεν είμαστε σαν αυτούς, δήθεν "έρχομαι" ή "μπορώ να έρθω ξημερώματα". Τι είπε ο Ετζεβίτ, έκανε την απόβαση, ήρθε στην πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου και είπε ότι "ο στρατός μας είναι τώρα στην Κύπρο" και τελείωσε», ανέφερε και απευθύνθηκε στον Ερντογάν σημειώνοντας: «Τι θέλεις να σου στείλουν πρόσκληση; Αν έχεις την ψυχή, αν έχεις κουράγιο, πηγαίνεις αδελφέ μου».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail