Θεσσαλονίκη: Εισέβαλε σε κατάστημα με κατσαβίδι για να αρπάξει ένα κρουασάν

Ο δράστης απείλησε εργαζόμενο, στη συνέχεια άρπαξε ένα κρουασάν και τράπηκε σε φυγή

Από: protothema.gr / Στράτος Λούβαρης

Μια ασυνήθιστη ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας μεσήλικας «μπούκαρε» κρατώντας ένα κατσαβίδι σε κατάστημα καφέ - ψιλικών, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία της Καμάρας και αφού απείλησε τον εργαζόμενο, στη συνέχεια άρπαξε ένα κρουασάν και τράπηκε σε φυγή.

Ο άντρας που περιγράφεται ως μετρίου αναστήματος, με πράσινο μπουφάν και περίπου 55 ετών, διέφυγε πεζός από το σημείο. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 19.30 και άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εκτός από την περιγραφή του ατόμου από αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος οι οποίες έχουν καταγράψει καρέ - καρέ τις κινήσεις του μεσήλικα άντρα.

Σημειώνεται ότι η ληστεία έγινε σε κατάστημα που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail