Στήνουν σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας!

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η τουρκική ηγεσία, με τη «χορηγία» ορισμένων Ελλήνων δημοσιογράφων και ΜΚΟ, στήνει σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας για δήθεν κακομεταχείριση ή παρεμπόδιση εισόδου στο ελληνικό έδαφος προσφύγων και μεταναστών.

Από: Το Παρόν - Υπουργείο Εξωφρενικών

Στήνει μάλιστα προβοκάτσιες στον Έβρο, τουλάχιστον δύο έχουμε αντιμετωπίσει τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα μαθαίνουμε ότι ένα καραβάνι 70.000 προσφύγων από τη Συρία, (ίσως είναι και περισσότεροι) κατευθύνεται στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα, για να περάσει στην Ελλάδα και κατόπιν σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Οι πληροφορίες μάλιστα από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ είναι ότι αυτό το κύμα εξόδου δημιουργείται από το καθεστώς Ερντογάν, καθώς οι έντονες διαμαρτυρίες σε μεγάλες πόλεις που έχουν κατακλύσει οι σύριοι πρόσφυγες επηρεάζουν αρνητικά το κλίμα εν όψει των εκλογών της επόμενης χρονιάς. Έτσι, καθόλου να μην απορήσετε αν το επόμενο διάστημα έχουμε μαζικό κύμα φυγής προσφύγων από την Τουρκία με κατεύθυνση τα ελληνικά σύνορα.

Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν κάνει το καθήκον τους και δεν είναι απλά λόγια οι δεσμεύσεις για απροσπέλαστο Έβρο… Επίσης θα πρέπει επιτέλους να διαμορφωθεί συγκεκριμένη τακτική αντιμετώπισης της συκοφαντικής επίθεσης που δέχεται η χώρα μας για το Μεταναστευτικό.

Εμπνευστής είναι το τουρκικό καθεστώς και πρόθυμοι συνεργάτες οι γνωστοί κύκλοι μεταξύ των ανταποκριτών κυρίως των γερμανικών ΜΜΕ στην Ελλάδα, που έχουν μπερδέψει τον ακτιβισμό και το πρακτοριλίκι με τη δημοσιογραφία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail