Η Ελλάδα «φτηνό πεδίο βολής ξένων φαντάρων» και μόνιμο «λιμάνι» μεταφοράς οπλισμού στην Ουκρανία

Από την προηγούμενη εβδομάδα, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης άρχισε η «επιχείρηση» μιας από τις μεγαλύτερες αποστολές οπλισμού προς την Ανατολική Ευρώπη και πιθανότατα στην Ουκρανία. Στο μεταξύ, στη Σούδα ξεκίνησε άσκηση με τη συμμετοχή αμερικανικών αεροσκαφών, F-35 και F-15

Απόλυτα προσδεδεμένη στο άρμα των ΗΠΑ και «δεδομένη» στις επιταγές της Ουάσιγκτον και της ΝΑΤΟϊκής ηγεσίας, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να εκθειάσει την Τουρκία, είναι η ελληνική κυβέρνηση.

Η χώρα, πλέον, μετά και τις δύο συμφωνίες για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, το 2019 και το 2021, έχει μετατραπεί σε «φτηνό πεδίο βολής ξένων φαντάρων» και σε μόνιμο «λιμάνι» μεταφοράς οπλισμού στην Α.Ευρώπη και στην Ουκρανία. 

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα ακόμα τεράστιο φορτίο μέσων και οπλισμού (ελικόπτερα, άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα, «Χάμμερ», φορτηγά, συστήματα επικοινωνιών, κ.ο.κ.) μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και από εκεί προς Βουλγαρία, Ρουμανία, άλλες χώρες της Α.Ευρώπης και, πιθανότατα, προς Ουκρανία.

Απόσπασμα από: antinews.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail