Κυριάκο πες αλεύρι, η δυσαρέσκεια των νεοδημοκρατών σε γυρεύει…!!!

Ιούλιος 2019. Η Νέα Δημοκρατία επιστρέφει και πάλι στην εξουσία με 40% και 158 έδρες. Οι προσδοκίες που γέμισε τους Έλληνες πολλές. Ο πήχης δικαίως ήταν ψηλά μετά την καταστροφική  διακυβέρνηση Τσίπρα.

Από: antinews.gr - Του Δεξιού Επαναστάτη 

Όπως και το υψηλό ποσοστό, το οποίο το έφερε η διακυβέρνηση Σαμαρά που κράτησε τη χώρα όρθια.

Σήμερα όμως, λόγω της ισοπεδωτικής  πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλα τα ζέοντα ζητήματα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. 

Συγκεκριμένα: 

Εθνικά Θέματα: Του εθνομηδενισμού  το ανάγνωσμα. Ποτέ στο παρελθόν κεντροδεξιά-δεξιά κυβέρνηση δεν είχε υποπέσει σε τόσα ολισθήματα όσο η κυβέρνηση των… αρίστων.

Κορόιδεψε τον κόσμο με το Μακεδονικό, υπογείως στήριξε την πολιτική Τσίπρα και σήμερα αδυνατεί να φέρει τα διαβόητα σκοπιανά μνημόνια προς ψήφιση, για να μην τη ρίξουν Σαμαράς-Καραμανλής. 

Με τις μεθοδευμένες πλέον Πρέσπες του Αιγαίου να παίρνουν τη σκυτάλη της μειοδοσίας, την οποία οι… άριστοι μάταια προσπαθούν να επισκιάσουν, φορτώνοντας στις πλάτες της καθημαγμένης πατρίδας επιπλέον περίπου 15 δισ., τάχα για να την οχυρώσουν. 

Όλοι βέβαια έχουν αντιληφθεί ότι το… παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο και δη σε ζωντανή μετάδοση. 

Κάποιοι αφελείς ωστόσο, νομίζουν ότι τα εκατέρωθεν λεκτικά πυρά Μητσοτάκη-Ερντογάν είναι πραγματικά κι όχι τζούφια και σπεύδουν σαν κουτορνίθια να αιτιολογήσουν ως αναγκαίο κακό τον πακτωλό χρημάτων που σκορπάνε οι.. άριστοι (με όλα τα παρελκόμενα [το πιάσατε το υπονοούμενο]).

Να δούμε τι θα λένε, κατόπιν του αναμενόμενου… fake θερμού επεισόδιου, που θα οδηγήσει σε ακόμη μια εθνική ταπείνωση.    

Οικονομία: Η χώρα βρίσκεται σε τροχιά νέων μνημονίων με τους πολίτες εξαθλιωμένους να ζουν με επιδόματα, και την κυβέρνηση μέρα παρά μέρα να ανοίγει και μια πλατφόρμα ελεημοσύνης μπας και αποφύγει την αναπόφευκτη πλέον λαϊκή έκρηξη.

Ασφάλεια: Τύφλα να΄χει το Μεξικό. Μαφιόζοι λύνουν τις διαφορές τους μέρα μεσημέρι, δημοσιογράφοι δολοφονούνται, τα κλεφτρόνια κάνουν… πάρτι νυχθημερόν και το… επιτελικό κράτος ανήμπορο να αντιδράσει απλώς κοιτάει αποσβολωμένο.     

Εργασιακά: Ο πολλά βαρύς Χατζηδάκης που θα έλυνε τις εκκρεμείς συντάξεις κρύβεται με σοφιστείες.  Η μόνη… μεταρρύθμιση που προωθεί είναι η απορρύθμιση του 8ωρου για να πάρουν ανάσα οι ολιγάρχες που στηρίζουν τους… αρίστους.     

Κορονοϊός: Πλήρης αποτυχία σε όλα τα μέτωπα. 

Η μια γκάφα πίσω από την άλλη, με το ρεκόρ θνησιμότητας, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να σπάει τα κοντέρ.  

Για την ιστορία να θυμίσουμε το περίφημο… «χειροκροτάμε τους υγειονομικούς» που λίγους μήνες μετά μετατράπηκε σε… «ξυλοκοπάμε και απολύουμε τους υγειονομικούς». 

Δικαιοσύνη: Τα λόγια περιττά. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.    

Σήψη και διαφθορά παντού.

Στο μεταξύ, η προπαγάνδα από σύσσωμα τα μέσα ενημέρωσης, λυσσώδης.

… Ο καλύτερος πρωθυπουργός, ο πιο αποτελεσματικός, ο καταλληλότερος, ο λαοπρόβλητος, ο συνεπής, ο ευρωπαϊστής κ.ο.κ.

Η χώρα εντούτοις, έχει γίνει ρεζίλι διεθνώς, κατρακυλώντας στην 108η θέση στην ελευθερία του Τύπου.

Και αναρωτιέμαι.

Εφόσον οι… άριστοι  χαίρουν της απολύτου εμπιστοσύνης της ελληνικής κοινωνίας, σύμφωνα πάντα με τις βορειοκορεάτικες-πετσωμένες δημοσκοπήσεις, και οι επιτυχίες τους διαδέχονται η μία την άλλη, τότε γιατί ο Μητσοτάκης προβαίνει σε απανωτές κυβιστήσεις όσον αφορά την ημερομηνία των εκλογών;  

Η απάντηση απλή. Οι μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η εκλογική μάχη έχει πλέον χαθεί, εξ ου και τα ήξεις αφήξεις.  

Μια ματιά στις τελευταίες παιδιάστικες κόντρες με την αντιπολίτευση, θα σας το επιβεβαιώσει. 

Απέλπιδες προσπάθειες τόνωσης του τελματωμένου κεντροδεξιού-δεξιού ηθικού μήπως και ανεβούν τα κατακρημνισμένα ποσοστά, μέσω μιας χαμηλότατου επιπέδου πόλωσης.    

Δυστυχώς, νεοφιλελεύθερα αδέρφια, ό, τι κι αν κάνετε, δε θα καταφέρετε να αποφύγετε την εκλογική πανωλεθρία. 

Κυριάκο πες αλεύρι, η δυσαρέσκεια των νεοδημοκρατών σε γυρεύει…!!! 

Θα το διαπιστώσεις τη βραδιά των εκλογών.  

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail