Πάμε γι΄ άλλα…

Άλλη μια… λαοπρόβλητη κυβέρνηση οδεύει στο τέλος της.

Με όλα τα δεινά που προκάλεσε στον έρμο τούτο τόπο, θα πρόκειται περί θαύματος αν πιάσει το πολύ 28% στις επερχόμενες εκλογές.

Από: antinews.gr - Του Αδέξιου Δεξιού   

Εκτός κι αν πιστεύετε, ότι ο λαός θα επιβραβεύσει τον Μητσοτάκη με αντίστοιχα ποσοστά του ’19, για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, την απύθμενη διαφθορά, τη μαυρίλα που έφερε στη ζωή του με τη διαχείριση κορονοκρίσης – γεωπολιτικού χάους και τον αδιανόητο εθνομηδενισμό.

Μαθαίνουμε ωστόσο, ότι ούτε ο ίδιος κόπτεται για την επανάληψη του… θριάμβου του ’19 και θα στοχεύσει στην κατοχύρωση της πρώτης θέσης.

Η οποία μπορεί να τον ξαναστείλει στην καρέκλα του Μαξίμου.

Ακόμη όμως κι αν δεν τον ξαναστείλει, θα έχει τον πρώτο λόγο στα αλισβερίσια για τον σχηματισμό κυβέρνησης.  

Με μια ΝΔ, απαλλαγμένη -σύμφωνα με κακές γλώσσες- από τα… πατριωτικά προσκόμματα (Σαμαράς-Καραμανλής), ώστε να δημιουργήσει τον πόλο εξουσίας που θα επιτρέψει στην Αγία Οικογένεια να εγκαθιδρύσει την πολιτική της δυναστεία.

Εντούτοις, δεν είναι σίγουρο ότι αυτό το σχήμα -αν δημιουργηθεί- θα αντέξει τα χτυπήματα που θα δεχθεί από τις νέες αντιλαϊκές και αντιπατριωτικές πολιτικές  που θα επιβάλλουν «σύμμαχοι» και «εταίροι».

Κάτι που ήδη (στημένη κόντρα Μητσοτάκη-Ερντογάν που οδηγεί στις Πρέσπες του Αιγαίου με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και μετατροπή της χώρας σε πλήρως ελεγχόμενο από τα κοράκια προτεκτοράτο με όχημα τον αναρχοκαπιταλισμό-νεοφιλελευθερισμό) φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού.  

Πράγμα που ισχύει βεβαίως και για τα υπόλοιπα κόμματα (πλην του ΚΚΕ [αυτονόητο]) τα οποία εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν στο έγκλημα.

Και κάπου εκεί, για ευνόητους λόγους, θα αρχίσει η κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού.

Κοινώς, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα διασπαστούν και γαία πυρί μιχθήτω.

Το θέμα είναι τι θα προκύψει  κατόπιν της εξαφάνισης Μητσοτάκη, Τσίπρα, Ανδρουλάκη.

Θα παρουσιαστούν νέοι ηγέτες ή θα επιστρέψουμε σε παλιότερες, δοκιμασμένες και σίγουρες συνταγές;

Πάντως, δεν είναι διόλου τυχαία η δεύτερη σε μικρό διάστημα… εθνική παρέμβαση του Καραμανλή (Νέα εμφάνιση Καραμανλή -Θα μιλήσει σε συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου).

Ούτε φυσικά η απροσδόκητη ανατροπή στην υπόθεση Novartis, όπου όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι αποσκοπεί στην εξόντωση του Σαμαρά, ο οποίος εκτοξεύει ισχυρότερους… πατριωτικούς μύδρους από του Καραμανλή.   

Αποδεικνύεται, κύριε Μητσοτάκη, ότι τα… πατριωτικά προσκόμματα είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν… 

Συνεχίζεται…        

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail