Βάζουν «χαράτσι» 10% σε όσους δε συνταγογραφούν μέσω του προσωπικού γιατρού!

Όσοι δεν εγγραφούν και λαμβάνουν συνταγές και παραπεμπτικά εκτός του προσωπικού τους γιατρού θα έχουν αυξημένη συμμετοχή!

Από: newsbreak.gr

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς τι άλλο θα σκεφτούν στην κυβέρνηση για να δημιουργήσουν πρόβλημα στους πολίτες και να τους αδειάσουν τις τσέπες!

Σε εφαρμογή ετοιμάζεται να τεθεί το νέο σύστημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με οδηγό τον Προσωπικό Γιατρό. Μάλιστα ετοιμάζονται και οι ανάλογες υπουργικές αποφάσεις, που θα είναι έτοιμες μέσα στον Ιούνιο.

Οι εγγραφές των πολιτών θα γίνουν μέσα σε ένα εξάμηνο και θα υπάρχουν κίνητρα και αντικίνητρα για την εγγραφή. Όσοι θα χρησιμοποιούν το σύστημα του Προσωπικού Γιατρού θα έχουν μειωμένη συμμετοχή σε φάρμακα και υπηρεσίες. Όμως όσοι δεν εγγραφούν και λαμβάνουν συνταγές και παραπεμπτικά εκτός του προσωπικού τους γιατρού θα έχουν αυξημένη συμμετοχή!

Αυτό σημαίνει «χαράτσι» 10% για όσους πολίτες δεν θα αξιοποιήσουν το σύστημα του προσωπικού γιατρού για συνταγές φαρμάκων και παραπεμπτικά εξετάσεων. Και όλα αυτά γιατί σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, «θέλουμε να το αγκαλιάσουν πολίτες και γιατροί, γιατί θα είναι πυλώνας επίλυσης παθογενειών»!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail