Οι δυτικές εταιρείες έχουν δυσκολίες φεύγοντας από τη ρωσική αγορά

ivanovgood / Pixabay
Ορισμένες δυτικές εταιρείες, που είχαν ανακοινώσει νωρίτερα σχέδια για έξοδο από τη ρωσική αγορά, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ολοκλήρωση των ρωσικών δραστηριοτήτων τους, ανέφεραν οι Financial Times επικαλούμενοι δικές τους πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εταιρείες από διάφορους οικονομικούς κλάδους -από το πετρέλαιο μέχρι την αυτοκινητοβιομηχανία- δεν έχουν καμία πιθανότητα να φύγουν ανώδυνα από τη ρωσική αγορά.

Οι βασικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι οι λίγοι υποψήφιοι αγοραστές για τις επιχειρήσεις τους, οι δαπανηρές επιλογές εξόδου και οι αβέβαιες προοπτικές για οποιαδήποτε μελλοντική απόδοση.

Επιπλέον, ορισμένες εταιρείες είναι απρόθυμες να πουλήσουν τις ρωσικές επιχειρήσεις τους στη ρωσική κυβέρνηση ή σε τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορεί να μπουν στη μαύρη λίστα από τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail