Λέσβος: Σκληρές νυχτερινές αερομαχίες αναστάτωσαν τους κατοίκους – Οι Τούρκοι προκαλούν για θερμό επεισόδιο

Τα τουρκικά αεροσκάφη, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα «Γεράκια», σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Από: newpost.gr

Νέες, «σκληρές» εικονικές αερομαχίες λαμβάνουν χώρα πάνω από την Λέσβο μεταξύ τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών και ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών. Τα μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν κατά τις 20:40 χαμηλά, πάνω από το νησί. Το ύψος δεν μπορεί να προσδιοριστεί από τους κατοίκους του νησιού οι οποίοι τα άκουσαν.

Τα τουρκικά αεροσκάφη, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα «Γεράκια», σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. Οι κάτοικοι της Λέσβου μπορεί να είναι μεν εξοικειωμένοι με τις τουρκικές προκλήσεις, ωστόσο δεν είναι συνηθισμένο το φαινόμενο να πετάνε τόσο χαμηλά μαχητικά αεροσκάφη βράδυ πάνω από το νησί.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι και πριν λίγες ημέρες είχαμε αερομαχίες πάνω από την Λέσβο, μάλιστα τότε τα τουρκικά μαχητικά έσπασαν το φράγμα του ήχου βγάζοντας τους κατοίκους στο δρόμο από τον εκκωφαντικό ήχο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail