Δημοσκοπικό Βατερλώ (και) λόγω του Ουκρανικού

Στο Μαξίμου πλέον προσεύχονται για την ειρήνη

Πλήρης ανατροπή του κλίματος παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ουκρανικό. Στάση που υπαγορεύτηκε εν πολλοίς και από τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, όσο κι αν ο τελευταίος προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναφορικά με τις συγκεκριμένες κυβερνητικές επιλογές.

Από: newsbreak.gr - ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Η δημοσκοπική φθορά λόγω της ακρίβειας, μετατρέπεται σε πραγματικό Βατερλώ με την προσθήκη του ουκρανικού και την στάση της κυβέρνησης που αποφάσισε να στείλει όπλα, παρατείνοντας έτσι την διάρκεια της σύρραξης. Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ταχθεί αναφανδόν στο πλευρό του Ζελένσκι, κόβοντας κάθε γέφυρα με την Ρωσία, αποδοκιμάζεται πλέον και από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκοντας ευήκοα ώτα μόνο στο εκσυγχρονιστικό μπλοκ το οποίο όμως δεν αρκεί για να ανακόψει την κατάρρευση.

Οι τάσεις που καταγράφονται στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις του Μαξίμου είναι πολύ χειρότερες από αυτές που δημοσιεύονται και επιβεβαιώνουν την δημοσκόπηση του newsbreak.gr σύμφωνα με την οποία το συντριπτικό 93% διαφωνεί με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει όπλα στην εμπόλεμη ζώνη.

Όταν ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα, στο Μαξίμου προσπάθησαν να δικαιολογήσουν αυτή την αντίδραση σε «φιλορωσική προπαγάνδα» συγκεκριμένων ΜΜΕ. Αυτό όμως αποδείχτηκε εσφαλμένο. Η αντίδραση στις αποφάσεις του πρωθυπουργού είναι αυθόρμητη και προφανώς ενστικτώδης, όπως δείχνουν τα λοιπά ποιοτικά στοιχεία.

Στο Μαξίμου πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να προσεύχονται να τελειώσει η σύρραξη, όχι για να σωθούν ζωές, αλλά για να σωθεί η κυβέρνηση….

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail