Πρόεδρος Ρωσίας: «Σχεδιάζουν δολοφονίες στη Μόσχα υπό τις οδηγίες της Δύσης»


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι πράκτορες ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, μεταξύ αυτών και της CIA, συμβουλεύουν την ουκρανική Υπηρεσίας Ασφαλείας – SBU, να αναλάβει δολοφονίες εναντίον επιφανών Ρώσων καθώς και δημοσιογράφων, γράφουν σήμερα τα ρωσικά ΜΜΕ.

Από: echedoros-a.gr

Η Οργάνωση «Εθνικοσοσιαλισμός / Λευκή Δύναμη»


Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι η FSB διέλυσε μια ομάδα που σχεδίαζε να σκοτώσει τον γνωστό Ρώσο δημοσιογράφο Βλαντίμιρ Σολόβιοφ.

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, μαζί με την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνέλαβαν ομάδα μελών της νεοναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Εθνικοσοσιαλισμός / Λευκή Δύναμη».

Πρόκειται για Ρώσους πολίτες που σχεδίαζαν, κατόπιν εντολής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, να δολοφονήσουν ένα δημόσιο πρόσωπο, τον  γνωστό δημοσιογράφο Βλαντίμιρ Σολόβιοφ - ανακοίνωσε η FSB κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του συμβουλίου της Γενικής Εισαγγελίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


 
Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής  Σολόβιοφ είπε ότι η τρομοκρατική επίθεση που σχεδιάστηκε εναντίον του συνδέεται με τον Ζελένσκι», γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε επίσης ότι οι ρωσικές υπηρεσίες γνωρίζουν τα ονόματα πρακτόρων της CIA που συμβουλεύουν Ουκρανούς νεοναζί.

Επισήμανε ότι κατά την επιχείρηση στην Ουκρανία αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία για κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου από νεοναζί.

«Κατά τη διάρκεια της «ειδικής επιχείρησης» [ σημ.: ρωσική εισβολή στην Ουκρανία], αποκαλύφθηκαν τα γεγονότα για την κατάφωρη παραβίαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου από νεοναζιστικούς σχηματισμούς της Ουκρανίας και ξένους μισθοφόρους. Πρόκειται για τη δολοφονία αμάχων, τη χρήση ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, ως ανθρώπινες ασπίδες και άλλα εγκλήματα» - είπε ο Πούτιν στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Γενικής Εισαγγελίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρει το Ria Novosti, o τηλεοπτικός παρουσιαστής της Πανρωσικής Κρατικής Εταιρείας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας, Σολόβιοφ, σχολιάζοντας την προγραμματισμένη δολοφονία, είπε ότι «ευχαριστεί τους αξιωματικούς της FSB για το γεγονός ότι η θλίψη, δεν ήρθε στο σπίτι του σήμερα».


 
ura.news,  



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail