Το «κανόνι» από παρόχους ηλεκτρικού και το… μπαμ από μεγάλο deal στην ενέργεια

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία θα αλλάξει τα γεωπολιτικά δεδομένα στην περιοχή για τα επόμενα χρόνια με σοβαρά επακόλουθα στον ενεργειακό τομέα.

Από: topontiki.gr

Η χώρα πρέπει να μειώσει τις εξαρτήσεις της από μια πηγή στα ενεργειακά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια συμβόλαια και με άλλες χώρες.

Η νέα κατάσταση που δημιουργείται, θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό και την εικόνα στον τομέα της ενέργειας στην χώρα μας.

Ήδη, δυο εταιρείες πάροχοι ενέργειας είναι κοντά στο να… «σκάσουν» αφού δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Γίνονται κινήσεις μήπως απορροφηθούν από μεγαλύτερο πάροχο, αλλιώς προβλέπω χιλιάδες νοικοκυριά κινδυνεύουν να μείνουν ξαφνικά χωρίς ρεύμα.

Επίσης, στον τομέα των μεγάλων εταιρειών ενέργειας, θα έχουμε σύντομα συνεργασία ανάμεσα σε δυο μεγάλους παίκτες, η οποία θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα στην αγορά.

Οι επιπτώσεις στα ενεργειακά από το Ουκρανικό, επιταχύνει τις συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δεν θα αργήσει το μεγάλο μπαμ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail