Εμείς του στείλαμε όπλα και αυτός το καλοκαίρι "έσβηνε" την ελληνική μειονότητα

Freepen.gr - Δείτε τι μετέδιδε το ΟΡΕΝ στις 3 Ιουλίου 2021. Προσέξτε και τον παρουσιαστή Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος τότε καυτηρίαζε αλλά παραδόξως σήμερα τηρεί εντελώς διαφορετική στάση.

Όπως μετέδιδε τότε ο Θανάσης Αυγερινός, είχε ξεσπάσει σκάνδαλο γύρω από τις λεγόμενες εθνικές γηγενείς μειονότητες καθώς με νέο νόμο που εισήγαγε τότε ο Πρόεδρος ζελένσκι με σκοπό προφανώς να εξαφανιστούν δια μαγείας τα εκατομμύρια των Ρώσων, δεν χαρακτηρίζονται γηγενής μειονότητα ούτε οι Ρώσοι αλλά ούτε οι Έλληνες κι οι Ούγγροι παρά την ισχυρή ελληνική παρουσία στη Μαριούπολη για την οποία αγωνιούμε σήμερα.

Η μόνη γηγενής μειονότητα που αναγνωρίστηκε ήταν οι Τάταροι. 

Η Ρωσία έχει προσφύγει στο συμβούλιο της Ευρώπης με την στήριξη μιας σειράς χωρών. Άραγε η Ελλάδα συμπεριλαμβανόταν σε αυτές;

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως του στείλαμε όπλα και είμαστε μπροστάρηδες στην αντι-ρωσική εκστρατεία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail