Αμερικανίδα πολεμική ανταποκρίτρια: Μας λένε τεράστια ψέματα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Στην εκπομπή America's Voice εμφανίστηκε για να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, η πολεμική ανταποκρίτρια του CBS, Λάρα Λόγκαν και όσα είπε προκαλούν εντύπωση.

Από: ieidiseis.gr

Ρωτώντας τη οι παρουσιαστές για το αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεμένει από σφαίρες, η Λόγκαν υπογράμμισε ότι «υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση» γύρω από την κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι η ίδια δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στη διάρκεια των χρόνων που δουλεύει.

«Καλύπτω πολέμους για 35 χρόνια. Δεν πιστεύω καθόλου αυτά που λέγονται. Είμαστε μέσα σε ένα αφήγημα όπου ο Πούτιν είναι η πηγή όλου του κακού και πρέπει να αγαπάμε την Ουκρανία και δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτά τα δύο» συνέχισε λέγοντας η Λόγκαν και πρόσθεσε: «Και αυτό που θυμίζει το αντίστοιχο ότι ή είσαι με τους λευκούς ρατσιστές ή με το Δημοκρατικό κόμμα και ότι λέει.

Ο Πούτιν ήξερε πολύ καλά τι ήθελε όταν μπήκε στην Ουκρανία. Ο ρωσικός Στρατός δεν είναι τέλειος. 

Έχω μιλήσει με διάφορους ειδικούς σε στρατιωτικά θέματα. Έχουν ένα πρόβλημα στην πραγματοποίηση σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων καθώς οι πιλότοι συμπληρώνουν λίγες εκπαιδευτικής πτήσεις με τις ΗΠΑ. Η Μόσχα όμως δεν αγωνίζεται όπως το εννοείτε. Έχει λάβει στρατηγικές αποφάσεις να μην καταλάβει αμέσως στο Κίεβο. Αντίθετα έχουν καταλάβει όλα τα εκείνα τα εργαστήρια βιολογικών ερευνών, μερικά από τα οποία τα είχαν φτιάξει οι ίδιοι οπότε ξέρουν που είναι».

«Συμβαίνουν τόσα πολλά στην Ουκρανία που κανείς δεν μιλά για αυτά»

«Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ η Ουκρανία είπε ότι τα μετέτρεψε σε κέντρα υγείας, αλλά στις ημέρες μας είναι δύσκολο τι να πιστέψει κανείς», συνέχισε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Μας είπαν ψέματα για τον COVID-19, μας είπαν ψέματα για την ρωσική ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στην Ουκρανία που κανείς δεν μιλά για αυτά».

«Τα Τάγμα του Αζόφ σκοτώνει και δολοφονεί ρωσόφωνους όλα αυτά τα χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που η Κριμαία ψήφισε για ανεξαρτησία.

Τα δυτικά ΜΜΕ δεν λένε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Η δυτική Ουκρανία στήριξε τους ναζί τον Β΄ΠΠ. Ήταν το κέντρο διοίκησής τους. 

Η CIA και ο Άλεν Ντάλες έδωσαν καταφύγιο σε όλους του Ουκρανούς ναζί. Υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία με τις ΗΠΑ να χρηματοδοτούν τους ναζί της Ουκρανίας.

Η CIA χρηματοδότησε την εξέγερση της πλατείας Μαιντάν το 2014. Ανατρέξτε στις τηλεφωνικές συνομιλίες της Βικτόρια Νούλαντ όπου μαζί με τον Αμερικανό πρεσβευτή εκεί αποφάσιζαν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ουκρανίας.

Η υπόθεση φτάνει μέχρι τον Χάντερ Μπάιντεν, τη Νάνσι Πελόζι, τον Τζον Κέρι και Μιτ Ρόμνει όπου τόσο αυτοί όσο και τα παιδιά τους έχουν εισπράξει εκατομμύρια δολάρια από τις ουκρανικές εταιρείες φυσικού αερίου.

Κοιτάτε. Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τον Β.Πούτιν. Η δουλειά μου σαν δημοσιογράφος είναι να αναζητήσω την αλήθεια. Και αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι ότι μας λένε ψέματα για την Ουκρανία σε επική κλίμακα.

Όταν μας λένε ότι οι μοναδικές σας επιλογές είναι είτε να είστε με τον Ζελένσκι, ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από μια μαριονέτα που θα τον βρείτε στο you Tube με τακούνια να χορεύει, είτε με την Ρωσία.

Ο Ζελένσκι επιλέχθηκε όπως τόσο πολλοί ηγέτες του δυτικού κόσμου.

Κοιτάτε που μας έχουν φέρει: Ότι ο πόλεμος είναι της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Ο Πούτιν μας έχει προειδοποιήσει εδώ και 15 χρόνια ότι δεν πρόκειται να κάτσει αδρανής όταν οι παγκοσμιοποιητές καταλαμβάνουν τον κόσμο.

Η Ουκρανία είναι το κέντρο ξεπλύματος χρήματος για πολλούς ηγέτες εδώ στις ΗΠΑ. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ξεπλυθεί μέσω της Ουκρανίας», ανέφερε η Λάρα Λόγκαν.

Οι φριχτές στιγμές της Λόγκαν στην Αραβική Άνοιξη

Την Λάρα Λόγκαν γνώρισε όλος ο κόσμος όταν ήταν ανταποκρίτρια της εκπομπής 60 Minutes και κάλυπτε την Αραβική Άνοιξη το 2011 όταν δέχτηκε βάναυση σεξουαλική επίθεση από 300 άντρες που την άρπαξαν μακριά από το τηλεοπτικό συνεργείο για περίπου 25 λεπτά.

Η Λόγκαν, έχει δύο μικρά παιδιά και όπως η ίδια έχει πει εκείνη την ημέρα πίστεψε ότι θα πεθάνει. Σώθηκε τελικά από μια ομάδα μουσουλμάνων γυναικών και μερικούς στρατιώτες που την βοήθησαν. Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη και έμεινε στο νοσοκομείο για μεγάλο διάστημα, με σοβαρά τραύματα και αιμορραγία. Η Λόγκαν από τότε έχει λάβει χιλιάδες γράμματα συμπαράστασης από συναδέλφους, μαθητές και πολίτες ενώ της τηλεφώνησε και ο πρόεδρος Ομπάμα.

Η Λόγκαν ήταν μοντέλο και έγινε στη συνέχεια επικεφαλής των ανταποκριτών του CBS News από το 2006.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail