Ρώσοι πεζοναύτες ετοιμάζονται να αποβιβαστούν στην Οδησσό

«Το επόμενο σημείο στην Ουκρανία, όπου ο ρωσικός στρατός πολύ σύντομα θα κάνει την παρουσία του, είναι η περιοχή της Οδησσού, δήλωσε ο Τζέιμς Ραντς, στρατιωτικός ειδικός στο αμερικανικό αναλυτικό πρακτορείο Janes.

Από: echedoros-a.gr

Υπενθύμισε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει πλήρη υπεροχή στη Μαύρη Θάλασσα, ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περιοχή. Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα πλοίων, ενώ ο ουκρανικός στόλος έχει μόνο μερικές πυραυλάκατους.

Ο Ραντς είναι βέβαιος ότι οι πεζοναύτες του ρωσικού ναυτικού έχουν κάνει ασκήσεις επανειλημμένα για τις τακτικές διεξαγωγής στρατιωτικών επιχειρήσεων από τη θάλασσα και θα φέρουν σε πέρας τέλεια το έργο τους.

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία, από την άλλη πλευρά, είναι ένα αξιολύπητο θέαμα και δύσκολα μπορεί να αξιολογηθεί ως αποτελεσματική.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η κατάληψη της Οδησσού θα αποτελέσει σημείο καμπής στη ρωσική 'ειδική επιχείρηση'.

Όπως, επίσης, και ο έλεγχος της Μαριούπολης, η οποία παραμένει πλέον το «κλειδί» για ολόκληρη τη νότια Ουκρανία. 

discover24.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail