Κορόιδα είμαστε… Τι μας ζήτησαν οι Ουκρανοί!

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον μια συνέντευξη του Ουκρανού πρεσβευτή στην Ελλάδα, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στην Ελλάδα να κλείσει τα λιμάνια της για τα ρωσικά πλοία και να σταματήσει να συνεργάζεται με ρωσικές εταιρείες και επίσης πρότεινε να μη στέλνονται ελληνικά πλοία στη Ρωσία.

Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε την απαίτηση αυτή των Ουκρανών, αφού όμως προηγουμένως υποβάλουν το ίδιο αίτημα και στην Τουρκία και να ζητήσουν φυσικά να κάνει τα βασικά που έχουμε κάνει όλοι οι άλλοι: Να κλείσει τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά αεροπλάνα και να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία. 

Γνωρίζουμε άλλωστε πόσο θερμά αισθάνεται η κυβέρνηση του Κιέβου για τον κ. Ερντογάν. Έχουμε εκφράσει, και με μεγάλο κόστος, τη στήριξή μας στην Ουκρανία, αλλά τόσο κορόιδα δεν είμαστε.

Από: Το Παρόν - Υπουργείο Εξωφρενικών

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail