«Η Ουκρανία έχει κατασκόπους στο Κρεμλίνο» - Διοικητής Ουκρανικών Μυστικών Πληροφοριών

«Η κυβέρνηση του Κιέβου δήλωσε ότι γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο Κρεμλίνο», όπως είπε ο Ουκρανός επικεφαλής των μυστικών πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, ταξίαρχος Κιρίλ Μπουντάνοφ.

Από: echedoros-a.gr

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι Ουκρανοί έχουν τους δικούς τους κατασκόπους στη Ρωσία, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Novyi Den»/’Νέα Ημέρα’.

«Γνωρίζουμε τα πάντα για τα οποία συζητάει το Κρεμλίνο - για σχέδια στον τομέα των καυσίμων, για όπλα και στρατιωτικές καινοτομίες. Μπορούμε να αντισταθούμε έτσι για πολύ καιρό, αρκεί να υπάρχουν κατάσκοποι. Όμως η Ουκρανία χρειάζεται υποστήριξη με τη μορφή αεράμυνας, στρατιωτικής αεροπορίας, καθώς και πυροβολικού διαμετρήματος 155 mm», δήλωσε ο επικεφαλής των πληροφοριών της Ουκρανίας.

Ο Μπουντάνοφ πρόσθεσε ότι το μέλλον της χώρας εξαρτάται άμεσα από τη γενναιοδωρία των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

«Η κατάσταση θα αλλάξει μετά την παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 πέμπτης γενιάς των ΗΠΑ ως στρατιωτική βοήθεια», υποστηρίζει ο Ουκρανός αξιωματικός. 

newdaynews.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail