«Η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν προσπαθούν να αποσυνθέσουν τη Ρωσία εκ των έσω», στρατιωτικός Αρμενίας

Η Ρωσία δεν θα επιτεθεί ποτέ στην Ουκρανία, η Δύση προσπαθεί να την παρασύρει, αλλά η Ρωσία προετοιμάζει τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα πυρηνικά της όπλα για κάθε ενδεχόμενο.

Αυτό δήλωσε ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Αρμενίας, Αντιστράτηγος Νόρατ Τερ-Γκριγκοριάντς, σε συνέντευξή του στο αρμενικό News.am.

Υπενθύμισε ότι η Ρωσία ζήτησε από το ΝΑΤΟ να σταματήσει να κινείται προς τα σύνορά της, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί με στρατιωτικά μέσα.

«Η ιστορία το μαρτυρεί αυτό. Κανένα κράτος στον κόσμο δεν έχει τέτοια όπλα που έχει η Ρωσία. Η Ρωσία μπορεί να αποσυντεθεί μόνο από διεθνικά φαινόμενα. Αυτό γίνεται εντατικά, μεταξύ άλλων από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν», είπε ο Τερ-Γκριγκοριάντς.

Από: echedoros-a.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail