Αίγυπτος και Γαλλία σε κοινές αεροπορικές ασκήσεις

Ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού στρατού, συνταγματάρχης Γκαρίμπ Αμπντουλχαφίζ, ανακοίνωσε ότι άρχισε κοινή αεροπορική άσκηση Αιγύπτου και Γαλλίας, η οποία θα διαρκέσει λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το Sputnik στα τουρκικά, οι αεροπορικές δυνάμεις της Αιγύπτου και της Γαλλίας ξεκίνησαν άσκηση με το όνομα «Amon-22» στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο.

Σε δήλωσή του στον επίσημο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι η κοινή αεροπορική άσκηση που ξεκίνησαν σήμερα οι αεροπορικές δυνάμεις της Αιγύπτου και της Γαλλίας θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Αμπντουλχαφίζ σημείωσε ότι στο πλαίσιο της άσκησης, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά πρακτικών εκπαιδεύσεων σχετικά με τον σχεδιασμό και τη διαχείριση κοινών αεροπορικών επιχειρήσεων μάχης.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε, επίσης, ότι η άσκηση οργανώθηκε στο πλαίσιο του «σχεδίου της Γενικής Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου για αύξηση του επιπέδου εκπαίδευσης και ανταλλαγή εμπειριών με τις ένοπλες δυνάμεις φίλων χωρών».

Από: echedoros-a.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail