Κορυφαίος καθηγητής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο Τελ Αβίβ προς το Υπουργείο Υγείας: Hρθε η ώρα να παραδεχτείτε την αποτυχία σας

mako.co.il/ Μετάφραση: WAN WERT
.
Ο καθηγητής Ehud Qimron,  επικεφαλής του Τμήματος Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και ένας από τους κορυφαίους Ισραηλινούς ανοσολόγους, συνέταξε μία ανοιχτή επιστολή επικρίνοντας έντονα και μάλιστα παγκόσμια, την ισραηλινή πολιτική  διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού. 

Από: infognomonpolitics.gr
.
Προς το Υπουργείο Υγείας: Hρθε η ώρα να παραδεχτείτε την αποτυχία.
.
Στο τέλος, η αλήθεια αποκαλύπτεται πάντα, και η αλήθεια για την πολιτική του κορονοϊού αρχίζει πλέον να αποκαλύπτεται. Όταν τα καταστροφικά σενάρια καταρρέουν ένα προς ένα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά να πούμε στους ειδικούς που οδήγησαν τη διαχείριση της πανδημίας – σας το είπαμε.
.
Δύο χρόνια αργότερα, συνειδητοποιείτε   επιτέλους ότι ένας ιός του αναπνευστικού δεν μπορεί να ηττηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δεν το παραδέχεστε όμως ,όπως  δεν έχετε παραδεχθεί σχεδόν κανένα λάθος σας  τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων είναι σαφές ότι έχετε αποτύχει παταγωδώς σε όλες σχεδόν τις ενέργειές σας, καθώς  ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης δυσκολεύονται να καλύψουν την ντροπή σας.
.
Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που εξασθενούν από μόνα τους, παρά τα χρόνια παρατηρήσεων και επιστημονικής γνώσης. Επιμείνατε να αποδίδετε κάθε ύφεση ενός κύματος αποκλειστικά στις πράξεις σας και έτσι μέσω της  ψεύτικης προπαγάνδας «Νικούσατε   την πανούκλα». Και συνεχίσατε να την νικάτε  , και ξανά και ξανά και ξανά.
.
Αρνηθήκατε να παραδεχθείτε ότι τα μαζικά τεστ είναι αναποτελεσματικά, παρά το γεγονός ότι τα δικά σας σχέδια έκτακτης ανάγκης το δηλώνουν ρητά («Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007», σ. 26).
.
Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η ανάρρωση είναι πιο προστατευτική από ένα εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που έδειχναν ότι οι μη νοσησαντες εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να έχουν μολυνθεί από ότι οι  νοσησαντες  . Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι εμβολιασμένοι είναι μεταδοτικοί παρά τις παρατηρήσεις. Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε την ανοσία της αγέλης μέσω εμβολιασμού — και αποτύχατε και σε αυτό.
.
Επιμείνατε να αγνοήσετε το γεγονός ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες υψηλού κινδύνου και τους μεγαλύτερους σε ηλικία ενήλικες, από ό,τι για τους νέους που δεν συγκαταλέγονται  σ αυτές  , παρά τη γνώση που ήρθε από την Κίνα ήδη από το 2020.
.
Αρνηθήκατε να υιοθετήσετε τη “Διακήρυξη του Μπάρινγκτον”, που υπεγράφη από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, ή άλλων φορέων που ακολουθούσαν την  κοινή λογική. Επιλέξατε να τους γελοιοποιήσετε, να τους συκοφαντήσετε, να διαστρεβλώσετε τα λεγόμενα τους  και να τους δυσφημίσετε. Αντί για τους  σωστούς φορείς  και ανθρώπους, έχετε επιλέξει ως συμμάχους επαγγελματίες που δεν έχουν κατάλληλη κατάρτιση για την  διαχείριση της  πανδημίας (φυσικούς ως επικεφαλής ,κυβερνητικούς συμβούλους, κτηνιάτρους, αξιωματικούς ασφαλείας, προσωπικό των μέσων ενημέρωσης, και ούτω καθεξής).
.
Δεν έχετε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια και οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν διαγραφεί ακόμη και από τη σελίδα σας στο Facebook. Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέουν τις παρενέργειες με το εμβόλιο, από φόβο μήπως τους διώξετε όπως κάνατε με μερικούς από τους συναδέλφους τους. Έχετε αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην ένταση της εμμήνου ρύσεως και τους χρόνους εμμήνου ρύσεως. Αποκρύπτετε δεδομένα που επιτρέπουν αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, αφαιρέσατε τα δεδομένα για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο Ben Gurion). Αντιθέτως, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μη αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.
.
Ανεπανόρθωτο πλήγμα  στην εμπιστοσύνη
.
Ωστόσο, μέσα στην μέθη  της ύβρης σας, έχετε επίσης αγνοήσει το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού σε πρωτοφανή χαμηλό επίπεδο, και έχετε αυτοδιαβρώσει το καθεστώς σας ως πηγή εξουσίας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε πετάξει στον βρόντο εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ(νόμισμα του Ισραήλ) χωρίς αποτέλεσμα – σε δημοσιεύματα  εκφοβισμού , σε αναποτελεσματικές δοκιμές, σε καταστροφικούς αποκλεισμούς και για να διαταράξετε τη καθημερινότητα της ζωής μας  τα τελευταία δύο χρόνια.
.
Καταστρέψατε την εκπαίδευση των παιδιών μας και το μέλλον τους. Κάνατε τα παιδιά να αισθάνονται ένοχα, φοβισμένα, να καπνίζουν, να  πίνουν, να εθίζονται σε ουσίες , να εγκαταλείπουν το σχολείο  και να διαπληκτίζονται μεταξύ τους , όπως μαρτυρούν διευθυντές σχολείων σε όλη τη χώρα. Βλάψατε τον βιοπορισμό , την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική και σωματική υγεία.
.
Συκοφαντήσατε συναδέλφους που δεν σας παραδόθηκαν, στρέψατε το λαό ,τον έναν εναντίον στον άλλο, διχάσατε την κοινωνία και πολώσατε κάθε συζήτηση. Στιγματίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, ως εχθρούς της κοινωνίας  και ως εξαπλωτές ασθενειών. Προωθείτε, με πρωτοφανή τρόπο, μια δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης δικαιωμάτων και επιβάλατε διάκριση  ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, αναφορικά με  την ιατρική τους επιλογή. Μια διάκριση που στερείται επιδημιολογικής αιτιολόγησης.
.
Όταν συγκρίνετε τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθείτε με τις υγιείς πολιτικές κάποιων άλλων χωρών – μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι η καταστροφή που προκαλέσατε έχει απλά προσθέσει θύματα πέρα από αυτά του  ιόυ. Η οικονομία που καταστρέψατε, οι άνεργοι που προκαλέσατε, και τα παιδιά των οποίων καταστρέψατε την  εκπαίδευση — είναι τα θύματα μόνο των δικών σας πράξεων.
.
Ιατρικά, δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή καμία κατάσταση  έκτακτης ανάγκης, αλλά εσείς  έχετε καλλιεργήσει μια τέτοια κατάσταση εδώ και  δύο χρόνια, λόγω της επιθυμίας  σας για εξουσία, για  προϋπολογισμούς και έλεγχο. Η μόνη επείγουσα κατάσταση τώρα είναι ότι εξακολουθείτε να εφαρμόζετε πολιτικές και να διαχειρίζεστε τεράστιους προϋπολογισμούς για προπαγάνδα και ψυχολογικό πόλεμο αντί να τους κατευθύνετε στην ενίσχυση του συστήματος υγείας.
.
Αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης πρέπει να σταματήσει!
.
Καθηγητής Udi Qimron, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ
.
Αρχική επιστολή στα εβραϊκά: N12 News (6 Ιανουαρίου 2022Aviv University)
.
https://www.mako.co.il/news-columns/2022_q1/Article-dfd99ca599e2e71026.htm
.
Η πρόβλεψη του καθηγητή Qimron από τον Αύγουστο του 2020: «Η ιστορία θα κρίνει την υστερία» (INN).
.
https://www.israelnationalnews.com/news/285341

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail