Στην πλάτη των παιδιών μας δε θα παίξει κανείς!

Ήταν πολύ διδακτικά τα φετινά Χριστούγεννα… Ξεκίνησαν από τον Μόσιαλο που παραμονές των Χριστουγέννων «αποφάσισε» να παίξει με την Παναγία… Συνεχίστηκαν με τα μέτρα για τον covid… Ναι αυτά που έβαλαν λουκέτο σε χιλιάδες επιχειρήσεις, παραμονές Πρωτοχρονιάς!

Από: newsbomb.gr / Νίκος Συρίγος

Ποιος χέστηκε για τους ανθρώπους που είχαν κάνει του κόσμου τις προμήθειες και τώρα θα τις βάλουν εκεί- όχι που ξέρουν αλλά- που τους έχει συνηθίσει το κράτος τους. Ποιος νοιάστηκε για τα μεροκάματα των ανθρώπων που περίμεναν να δουλέψουν αυτές τις μέρες… Ουδείς.

Μετά είχαμε την αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα του… Πακιστάν! Εκεί όπου χιλιάδες ισλαμιστές σε ζωντανή μετάδοση των καναλιών του Πακιστάν (και κάποιων του… Ελλαδιστάν) έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στους συμπατριώτες τους.

Κι αυτό δεν αλλάζει πια, όσα σόου και αν στήσουμε με τους φράχτες στον Έβρο… Η αλήθεια έλαμψε σε ζωντανή μετάδοση, με την… αυθόρμητη συγκέντρωση της Πρωτοχρονιάς.

Και η πραγματικότητα είναι ότι το ελληνικό κράτος, κάνοντας πράξη τις εντολές που έχουν δοθεί, θέλησε να περάσει το μήνυμα που εστάλη με την αλλαγή του χρόνου… Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Κι ούτε μας νοιάζει αν μαζί με κάποιους φουκαράδες έρθουν στα μέρη μας τύποι που εκφράζουν το πιο βαθύ σκοτάδι της ανθρωπότητας.

Όλα αυτά, φυσικά με τη συνδρομή των εντός των τειχών πρόθυμων να εξυπηρετήσουν το πλάνο της ισλαμοποίησης της Ελλάδας και της Ευρώπης, στο όνομα του ανθρωπισμού… Που τους λες «η φύση δεν νικιέται» και σου φοράνε την ταμπέλα του ρατσιστή και του απάνθρωπου, επειδή θες αυτό ακριβώς. Να διαφυλάξεις τις ανθρώπινες αξίες.

Για να καταλάβετε τη φαιδρότητα του σχεδίου τους, οι ίδιοι που κάνουν σημαία το κίνημα me too για την κακοποίηση των γυναικών σκίζουν τα ρούχα τους για να βοηθήσουν (τάχα μου δήθεν) ανθρώπους που πιστεύουν ότι η γυναίκα είναι κάτι μεταξύ σκεύους ηδονής/αναπαραγωγής και ζώου. Και θαρρούν ότι μπορούν να μας κοροϊδέψουν… Δεν μπορείτε. Και θα το καταλάβετε όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερο. Από αυτούς που αγαπάνε ότι μισείτε…

Η φάση δε που αποδεικνύει ότι το να είσαι Έλληνας στην Ελλάδα είναι καταδίκη, ολοκληρώθηκε με τα… μέτρα για τα σχολεία που σαν να μην συμβαίνει τίποτα ανοίγουν κανονικά στις 10 Ιανουαρίου! Στέλνουμε δηλαδή τα παιδιά μας στο σχολείο με τα κρούσματα και τις μεταλλάξεις να καλπάζουν… Πρόβατα επί σφαγή! Για τη νόσο της αγέλης που ουδείς θα μιλήσει για αυτήν επισήμως αλλά είναι πια στο μόνο που ποντάρουν… Και θα χρησιμοποιήσουν για αυτό (και) τα παιδιά μας.

Μπερδεύτηκες; Κάτσε να σε ξεμπερδέψω…


Όποιος πει τον Μόσιαλο βλάσφημο είναι χριστιανοταλιμπάν.

Όποιος δεν θεωρεί καλή την εικόνα του Συντάγματος με τους… ταλιμπάν να παρτάρουν (και εν μέσω covid) είναι ρατσιστής.

Όποιος είπε μην κλείνετε τα μαγαζιά παραμονές Πρωτοχρονιάς αφού το είχατε αποφασίσει καιρό τώρα είναι ανεύθυνος.

Όποιος λέει μην χωρίζετε τον κόσμο σε εμβολιασμένους και μη είναι «ψέκι».

Όποιος δεν θέλει να στείλει στο σχολείο το παιδί του με τόσα κρούσματα είναι εγκάθετος.

Τώρα το ότι το ένα τρακάρει με το άλλο είναι ψιλή κουβέντα… Το θέμα είναι να γίνει η δουλειά. Κι όσοι κανονικοί έχουμε μείνει να πάμε στη γωνιά μας. Να σκάσουμε. Να μην μιλάμε. Μόνο να ακούμε και να κουνάμε το κεφάλι.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.


«Θα είμαι εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ. Και για το πείσμα σας κουφάλες θα αντέχω…»

Ας είναι καλά οι ποιητές που τα έχουν πει και τα έχουν γράψει όλα.

Ο τόπος αυτός έμεινε όρθιος και άλλες φορές. Κι ας γεννούσε για κάθε Λεωνίδα κι έναν Εφιάλτη…

Για να τελειώνουμε:

  •     Μας φοβερίσατε.
  •     Μας απειλήσατε.
  •     Μας αποκλείσατε.
  •     Μας απαγορεύσατε.
  •     Μας διαχωρίσατε.
  •     Μας διχάσατε.
  •     Μας κλείσατε.
  •     Μας κοροϊδέψατε.
  •     Μας πεθάνατε.

Τώρα μας λέτε «στείλτε τα παιδιά σας σχολείο με 50.000+ κρούσματα και… 600 μεταλλάξεις».

Για να πουλήσετε επιτυχία…

Είναι άλλο, όμως, να πεθαίνω για την Ελλάδα κι άλλο εκείνη να με πεθαίνει…

ΩΣ ΕΔΩ!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail