Ο Κιλιντσάρογλου, που βαφτίζει τουρκικά τα νησιά μας, βραβεύει τον ΓΑΠ!

Ο Γ. Παπανδρέου, χωρίς αιδώ και χωρίς δισταγμό, αποδέχθηκε να λάβει αύριο δια χειρός Κιλιντσάρογλου, αρχηγού των Κεμαλιστών στην Τουρκία (ρεμπουμπλικανικό κόμμα-αξιωματική αντιπολίτευση), το “Διεθνές Βραβείο Φιλίας και Ειρήνης” του Δήμου Τσανκάγια, ένα βραβείο που ουδεμία σχέση έχει με τα πολεμικά και επεκτατικά έργα της Τουρκίας, τα οποία ασμένως και με φανατισμό στηρίζει ο ηγέτης των Κεμαλιστών στη γείτονα.

Με τον τρόπο αυτό ο ΓΑΠ στέλνει για άλλη μια φορά ένα διεθνές μήνυμα “καλλωπισμού” της επιθετικής και επίβουλης στρατηγικής της Τουρκίας, το οποίο αξιοποιούν οι φίλοι της τελευταίας στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Το δυστύχημα είναι ότι αντί να υπάρξει γενική κατακραυγή στη χώρα μας, μαζική, αυστηρά καταδίκη και γενικό ξεφώνημα στον ΓΑΠ για την συγκεκριμένη στάση του, η οποία συνεχίζει την απαράδεκτη επιζήμια πολιτική που ακολούθησε ως πρωθυπουργός και ΥΠΕΞ και συνεχίζει με όλους τους τρόπους τώρα, επικρατεί σιωπή, ενώ ενδομύχως τόσο το ΚΙΝΑΛ του κ. Ανδρουλάκη όσο και η κυβέρνηση μαζί και ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας συμφωνούν κατά βάθος με την κίνηση ΓΑΠ, άσχετο αν φοβούμεθα τα αισθήματα του ελληνικού λαού, δεν μπορούν να το χειροκροτήσουν.

Και μη χειρότερα, αν και φοβούμενοι ότι τα χειρότερα ακολουθούν!

Από: iskra.gr - Π.Λ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail