Οι Σέρβοι ανησυχούν για την αμερικανική βάση στην Αλβανία

Ως εξαιρετική είδηση χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας του Κοσσυφοπεδίου, Άρμεντ Μεχάι την ανακοίνωση για τη συγκρότηση του επιχειρησιακού αρχηγείου της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Στρατού στην Ευρώπη (SOCEUR) στην Αλβανία, γράφει η σερβική ‘Informer’.
 
Από: echedoros-a.gr

Το δημοσίευμα έχει τον τίτλο «Τι είναι πάλι αυτό; Οι Αμερικανοί θέλουν να εξαπλωθούν στα Βαλκάνια, οι Αλβανοί τους βοηθούν, πλησιάζουν και έχουν ήδη ΒΑΣΗ ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ».

«Πρόκειται για μια σπουδαία απόφαση που επιβεβαιώνει σθεναρά τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής μας», δήλωσε ο Μεχάι σε ανάρτησή του στο Facebook, όπως αναφέρει η (κοσοβάρικη) Koha.

Η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ για την Ευρώπη ανακοίνωσε στις 6 Ιανουαρίου ότι θα δημιουργήσει μια βάση αρχηγείου ειδικών δυνάμεων στην Αλβανία προκειμένου να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της παρουσίας της στην περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail