Generalissimus Suvorov, το νέο θηριώδες επιθετικό πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας έπεσε στο νερό

Фото М.Воркункова - sevmash
Ο διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού Nikolay Yevmenov υπογράμμισε ότι η Ρωσία δεν έχει παραγγείλει τόσα καταδρομικά υποβρύχια από το 1991

Freepen.gr - Το δεύτερο υποβρύχιο κατηγορίας Borey-A, Generalissimus Suvorov θα ενισχύσει την ομάδα πυρηνικών υποβρυχίων του Στόλου του Ειρηνικού του Ρωσικού Ναυτικού, δήλωσε ο διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού Nikolay Yevmenov κατά τη διάρκεια της τελετής καθέλκυσης του υποβρυχίου στο ναυπηγείο Sevmash.

"Αυτό είναι το στρατηγικό μας επιχείρημα. Τα πυρηνικά καταδρομικά υποβρύχια προστατεύουν τη χώρα μας. […] Ελπίζω ότι η οικογένεια [υποβρυχίων] "Knyaz" θα υποδεχτεί επίσης το Generalissimus Suvorov. Αυτό το καταδρομικό υποβρύχιο σχεδιάζεται να ενισχύσει την ομάδα υποβρυχίων του Στόλου του Ειρηνικού" είπε ο Yevmenov, αναφέρει το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

Ο διοικητής υπογράμμισε ότι η Ρωσία δεν έχει παραγγείλει τόσα καταδρομικά υποβρύχια από το 1991.

"Έχουμε ένα αρκετά μεγάλο σχέδιο ανάθεσης για το επόμενο έτος. Πιστεύω ότι η Sevmash δε θα μας απογοητεύσει", πρόσθεσε.

Το Generalissimus Suvorov καθελκύστηκε στα ναυπηγεία Sevmash Σάββατο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού, οι αρχές και εκπρόσωποι της βιομηχανίας.

Το υποβρύχιο ξεκίνησε να ναυπηγείται στις 26 Δεκεμβρίου 2014.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail