Αγωνία για τον Γιώργο Τράγκα – Υπέστη έμφραγμα

Οι γιατροί του τοποθέτησαν stents

Μεγάλη είναι η ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύτεαι σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία, διασωληνωμένος με κορωνοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Πέμπτης και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να του τοποθετηθούν stents. Άμεσα, μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία» όπου του τοποθετήθηκαν stents και στη συνέχεια επέστρεψε στη ΜΕΘ όπου διασωληνώθηκε εκ νέου.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν χαρακτηρίζουν «πολύ σοβαρή και κρίσιμη» την κατάσταση της υγείας του.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες, με την κατάσταση της υγείας του να έχει παρουσιάσει επιδείνωση. Ο δημοσιογράφος εισήχθη στο νοσοκομείο με εικόνα πνευμονίας και άμεσα οι γιατροί του χορήγησαν οξυγόνο με υψηλή πίεση μέσω συσκευής bipap. Ο ίδιος έχει υψηλό ζάχαρο και πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους γιατρούς του.

Από: newsbreak.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail