Το αφήγημα κατέρρευσε - Νομοτελειακά η κυβέρνηση φέρνει μέτρα στους εμβολιασμένους και μαζί… πολιτικό κόστος

Η ΝΔ θα βρεθεί νομοτελειακά με ποσοστά κάτω του 30% στο 26% με 28% όσο περνάει ο χρόνος και η πανδημία θα συνεχίζεται και μαζί και τα λάθη που θα διογκώνονται 

Από: bankingnews.gr

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα, μετά το φιάσκο με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και την προσπάθεια να αποδομήσουν μια μελέτη νομοτελειακά οδηγείται σε μέτρα που θα αφορούν τους εμβολιασμένους. 

Οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα και διεθνώς στιγματίστηκαν, περιθωριοποιήθηκαν, ελήφθησαν μέτρα που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δήθεν στον βωμό της δημόσιας υγείας. 

Για να συγκαλύψουν το τεράστιο πρόβλημα με τις ΜΕΘ, όπου ασθενείς εκτός των βασικών ΜΕΘ πεθαίνουν σε συντριπτικό ποσοστό και βλέποντας τι συμβαίνει διεθνώς, μετά την Αυστρία και η Ολλανδία οδηγήθηκε σε lockdown, η κυβέρνηση Μητσοτάκη… σχεδιάζει μέτρα για όλους και ειδικά για τους εμβολιασμένους.

Η Omicron εξελίσσεται σε πανδημία των εμβολιασμένων

Η πανδημία των ανεμβολίαστων… πλέον εξελίσσεται σε πανδημία των εμβολιασμένων.
Η Omicron κατά βάση ανιχνεύεται σε εμβολιασμένους, προφανώς θα αγγίζει και τους ανεμβολίαστους αλλά ξεκίνησε και διαχέεται σε εμβολιασμένους. 

Θυμίζουμε ότι τα 3 πρώτα κρούσματα στην Μποτσουάνα ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.
Στην Ευρώπη την Omicron την μεταφέρουν ταξιδιώτες οι οποίοι κατά βάση είναι εμβολιασμένοι.
Στο κρουαζιερόπλοιο Royal Caribbean βρέθηκαν 44 ασθενείς με Omicron πλήρως εμβολιασμένοι.
Στο Ισραήλ από τους 175 φορείς του ιού covid 19 και της μετάλλαξης Omicron, οι 122 είναι πλήρως εμβολιασμένοι, οι 53 ήταν ανεμβολίαστοι, ενώ η κατάσταση ενός είναι άγνωστη.
Το 70% των κρουσμάτων της Omicron στο Ισραήλ είναι σε εμβολιασμένους…
Επίσης υπάρχουν άλλα 360 ύποπτα κρούσματα που ελέγχονται εάν είναι της μετάλλαξης Omicron.
Πολλά μέλη του κοινοβουλίου του Ισραήλ της Κνεσέτ πλήρως εμβολιασμένα μπήκαν σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων covid 19.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Bennett αναφέρει ότι το 5ο κύμα covid 19 είναι γεγονός, έχει ξεκινήσει.
Το γνωστό ιατρικό κέντρο του Ισραήλ Sheba Medical Center σε μελέτη του ανέφερε ότι οι 3 δόσεις εμβολίων είναι έως και 4 φορές λιγότερο αποτελεσματική έναντι της μετάλλαξης Omicron.
Ήδη διεθνώς μιλούν για την 4η δόση και προφανώς θα ακολουθήσουν και άλλες δόσεις.
Σουηδοί και Ισραηλινοί επιστήμονες δεν αποκλείουν να φθάσουν σε 7 οι δόσεις για να επιτευχθεί κάποιο αποτέλεσμα… 

Και δεκάδες άλλα παραδείγματα μπορούν να αναφερθούν…

Τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα;

Το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς, το αφήγημα στοχοποίησης των ανεμβολίαστων με τον στιγματισμό ως πανδημία των ανεμβολίαστων καθώς και τα μέτρα που ελήφθησαν κατά των ανεμβολίαστων που απομονώθηκαν από πολλές κοινωνικές δραστηριότητες… έχουν καταρρεύσει.
Η Omicron φέρνει το 5ο κύμα covid 19 και έρχεται να αποδείξει ότι η συνταγή της πρόσκαιρης ελευθερίας που δόθηκε στους εμβολιασμένους ήταν καταστροφική. 

Δημιουργήθηκε μια ψευδαίσθηση ότι οι εμβολιασμένοι είναι 100% προστατευμένοι ενώ αποδεικνύεται ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων καταρρέει…

Οι εμβολιασμένοι πίστεψαν το αφήγημα της ελευθερίας αλλά εξαπατήθηκαν, αυτό συνέβη στην Αυστρία και τώρα στην Ολλανδία που επανέφερε το lockdown. 

Η 3η δόση εμβολίου ελάχιστους μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό με δύο δόσεις δεν είναι το τέλος… αλλά η αρχή ενός φαύλου κύκλου καθώς ήδη στο Ισραήλ αλλά και διεθνώς αναφέρουν ότι θα απαιτηθεί και 4η δόση και ακολούθως και 5η δόση και αυτός ο τραγέλαφος θα συνεχιστεί.
Η κυβέρνηση της Ελλάδος, όπως και πολλές κυβερνήσεις εξαπάτησαν τους πολίτες τους όταν τους έταζαν ελευθερία εάν εμβολιαστούν. 

Π.χ. όταν ξεκίνησε η εμβολιαστική προσπάθεια καμία κυβέρνηση δεν είχε αναφέρει ότι 6 μήνες μετά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν θα ισχύουν και ότι όσοι δεν κάνουν την 3η δόση απλά δεν θα ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Τα νέα μέτρα

Ότι οι εμβολιασμένοι πρέπει να κάνουν tests πριν εισέλθουν σε ένα κλειστό χώρο είναι μόνο η αρχή των μέτρων.
Εάν η Ελλάδα δεν αποφύγει το lockdown, τότε νομοτελειακά θα πρέπει να κλείσει τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και γενικώς την εστίαση.
Θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Δεν αποκλείεται να μπουν χρονικά όρια στην λειτουργία των μαγαζιών μετά τις 12 το βράδυ.
Οι απαγορεύσεις εισόδου από έντονα μολυσματικές περιοχές εκτός Ελλάδος, ήδη έχουν ξεκινήσει.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το αφήγημα έχει καταρρεύσει καθώς το 5ο κύμα covid 19 λόγω της Omicron έχει ξεκινήσει άπαξ και διπλασιάζονται τα κρούσματα κάθε 48 ώρες.
Το Ισραήλ ανησυχεί, η Ολλανδία λαμβάνει μέτρα και πολλές χώρες στην Ευρώπη εξετάζουν… ακόμη και τα lockdowns δηλαδή λύσεις οικονομικής καταστροφής.
Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη το πολιτικό κόστος τώρα ξεκινάει.
Το παράδοξο είναι το εξής…

Ζητείται από τους πολίτες – τους εμβολιασμένους – να πραγματοποιήσουν tests το οποίο θα δοθεί δωρεάν ή θα το πληρώσουν οι ίδιοι;
Επίσης οι ανεμβολίαστοι γιατί θα πρέπει να πληρώνουν τα tests…
Η πρόταση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς άνω των 60 ετών από τα μέσα Ιανουαρίου 2022 θα αποτελέσει ένα ακόμη μέτρο που θα καταρρεύσει, θα αποτύχει στην υλοποίηση του.


Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη το πολιτικό κόστος τώρα ξεκινάει, όταν οι πολίτες, αυτοί που πίστεψαν το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς, κατανοήσουν ότι τους εξαπάτησαν κάποιοι εξ αυτών θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι παγιδεύτηκαν και τότε το πολιτικό κόστος θα αυξηθεί δραματικά.
Η ΝΔ θα βρεθεί νομοτελειακά με ποσοστά κάτω του 30% στο 26% με 28% όσο περνάει ο χρόνος και η πανδημία θα συνεχίζεται και μαζί και τα λάθη που θα διογκώνονται.
Η διαχείριση της υπόθεσης με τις ΜΕΘ είναι τραγική, πρακτικά, επιστημονικά και επικοινωνιακά, μεταξύ των εκατοντάδων νεκρών εκτός ΜΕΘ και της εικόνας της κυβέρνησης… προτίμησαν την εικόνα… αυτή η εξέλιξη είναι απαράδεκτη.

Τι πρέπει να γίνει;

Θα πρέπει να καταργηθούν όλα τα μέτρα που απέτυχαν όπως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Τα μέτρα που θα λαμβάνονται θα πρέπει να είναι οριζόντια για όλου, το εμβολιασμένος και μηεμβολιασμένος είναι διάτρητο πλέον επιχείρημα.
Θα πρέπει η κυβέρνηση να επαναφέρει στην εργασία τους, τους 7.000 υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. 

Έτσι πρέπει να κάνει ένα σοβαρό κράτος, που σέβεται τους ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν.
Υπάρχουν 7.000 άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν και με πρόσχημα τον covid 19 δεν τους επιτρέπουν εργασία. 

Οι ευπαθείς ομάδες δεν είναι τα νέα παιδιά.
Και να μην εμβολιαστούν τα μικρά παιδιά δεν έχει κανένα νόημα. 

Οι άνω των 60 ετών ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου, σε αυτούς πρέπει να γίνει μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση και όχι να επιβληθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί.
Όπου θεσπίστηκαν υποχρεωτικότητες απέτυχαν αλλά κανείς δεν διδάχθηκε από τα λάθη… και όταν τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα τότε φαίνεται ότι υπάρχει άλλος σχεδιασμός…
Τα μέτρα προστασίας με μάσκες και αποστάσεις θα επανέλθουν εκ των πραγμάτων αν και υπάρχουν πολλές διχογνωμίες για την αποτελεσματικότητα τους. 

Η πραγματικότητα είναι ότι ο covid 19… θα παραμείνει χρόνια, οι κοινωνίες πρέπει να παραμείνουν ενωμένες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail