«Η Τουρκία σχεδιάζει νέα εισβολή στο Ιράκ»

Το μέλος του Συντονιστικού Πλαισίου (Σιίτες Υποστηρικτές) Μαχμούτ Χεγιάνι δήλωσε ότι το τουρκικό κράτος σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση στην επικράτεια του Ιράκ και κάλεσε το ιρακινό κράτος να τερματίσει την ανοχή που δείχνει στο τουρκικό κράτος, σημειώνει η Rojava News. 

Από: echedoros-a.gr

Ο Μαχμούτ Χεγιάνι είπε ότι από τις αμέτρητες επιθέσεις που έχει πραγματοποιήσει ο τουρκικός στρατός στις περιοχές του Ιράκ, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο φυσικό περιβάλλον και στον πληθυσμό, ο οποίος υπέστη μεγάλη καταστροφή.

Ο Χεγιάνι είπε ότι η Τουρκία σχεδιάζει μια νέα εισβολή:

«Η Τουρκία σχεδιάζει να οργανώσει μια νέα τρομοκρατική επιχείρηση στο ιρακινό έδαφος. Η εισβολή του τουρκικού κράτους στο έδαφος του Ιράκ έχει φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα.

Εξάλλου, ο Αλί Φέιζα, μέλος του Κινήματος για τα Δικαιώματα, είπε:

«Η ιρακινή κυβέρνηση έχει μεγάλη δύναμη, μπορεί να τερματίσει την ανοχή της στην τουρκική επιθετικότητα.

«Το Ιράκ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του εναντίον της Τουρκίας και να αναγκάσει την Τουρκία να τερματίσει την κατοχή της», είπε. 

Rojnews Tr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail