«Κίνημα» νέων βουλευτών στη ΝΔ

Έντονες ζυμώσεις για την επόμενη μέρα

Από: newsbreak.gr / Ο κύριος Μάξιμος

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο κίνημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από «νεαρούς αντάρτες» της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για νέους βουλευτές αλλά και νέα στελέχη που επιθυμούν να γίνουν βουλευτές, και έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν στενά στην προεκλογική περίοδο, όποτε κι αν είναι αυτή.

Σε αρκετούς νέους βουλευτές των μεγάλων περιφερειών υπάρχει μία πικρία, διότι θεωρούν ότι υποβαθμίζονται επικοινωνιακά από συγκεκριμένα στελέχη τα οποία μονοπωλούν τις τηλεοπτικές παρουσίες. Τα παλαιότερα στελέχη άλλωστε διαθέτουν ισχυρά ερείσματα στα ΜΜΕ με αποτέλεσμα να έχουν τις πόρτες ανοιχτές ακόμα και για τα δελτία τύπου τους. Αντίθετα με τα νέα στελέχη που συχνά γίνονται και αποδεκτές καυστικών παραπολιτικών σχολίων από τους «εμπειρότερους« συνυποψηφίους τους στις ίδιες περιφέρειες.

Αυτή η σκληρή πραγματικότητα, έχει ως αποτέλεσμα τις έντονες ζυμώσεις μεταξύ των νεώτερων βουλευτών και στελεχών είτε στην ίδια περιφέρεια είτε σε γειτονικές, ώστε να ενώσουν δυνάμεις στην επόμενη εκλογική διαδικασία. Ισχύς εν τη ενώσει, στην πράξη.

Τα πρώτα δείγματα μάλιστα θα φανούν πολύ σύντομα, όχι επειδή κάποιοι αναμένουν εκλογές, αλλά η συνεχής υποβάθμιση της παρουσίας τους, τους αναγκάζει να κινηθούν νωρίτερα από το αναμενόμενο για να κάνουν την παρουσία τους αισθητή. Δεν μιλάμε μάλιστα για κάποια ερασιτεχνική ή απέλπιδα προσπάθεια, αλλά για άκρως επαγγελματική κίνηση με τις ανάλογες συνεργασίες π.χ με ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της επικοινωνίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail