«Αφεντικό» στην Α’ Αθήνας ο Θάνος Πλεύρης μετά την στήριξη της Ντόρας

Τα πάνω – κάτω στην παραδοσιακά γαλάζια περιφέρεια - Ποιος θα το περίμενε ότι θα ερχόταν η μέρα που θα βλέπαμε τον Θάνο Πλεύρη να μεσουρανεί στην περιφέρεια της Αθήνας η οποία για τους γαλάζιους έχει χαρακτηριστεί «η περιφέρεια των μεγάλων μαχαιριών».
 

Τούτο, διότι η Α Αθήνας έχει γράψει μεγάλη ιστορία στα εσωκομματικά μαχαιρώματα ειδικά την προεκλογική περίοδο. Και όχι μόνο. Θυμάμαι περιπτώσεις που βαρώνοι της συγκεκριμένης περιφέρειας στρατολογούσαν ακόμα και δημοσιογράφους για να χτυπούν τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Και να γίνεται το σώσε σε τοπικά κανάλια, αλλά και ιστοσελίδες με συκοφαντίες, μυθοπλασίες, τερατολογίες κατά κορυφαίων υπουργών της Ν.Δ. που εκλέγονταν στην συγκεκριμένη περιφέρεια.

Εσχάτως όμως, μιλάμε για τις τελευταίες εβδομάδες, ο Θάνος Πλεύρης εμφανίζεται κυρίαρχος στην συγκεκριμένη περιφέρεια και αυτό επειδή έχει την στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη!

Γιατί η Ντόρα πήρε αυτή την απόφαση; Πολλά λέγονται. Ειδικά από την στιγμή που ο Θάνος Πλεύρης μετακινήθηκε αιφνίδια στο υπουργείο υγείας, πολλά ακούγονται για «ρουσφέτια» σε φίλους της Ντόρας.

Η στήριξη και η πίεση που άσκησε ο «κουμπάρος» της Ντόρας στο Μέγαρο Μαξίμου για να υλοποιηθεί αυτή η μετακίνηση, απλώς επιβεβαιώνει την συμμαχία.
Πάντως θεωρώ αδύνατο οι υπόλοιποι γαλάζιοι στην συγκεκριμένη περιφέρεια να ανεχτούν αυτή την ανατροπή χωρίς αντίδραση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail