Ιταλός εισαγγελέας σε εκδήλωση του Ιδρύματος της Μεγάλης Ελλάδας: Η αλβανική μαφία «εισβάλλει» στην Ευρώπη

«Λέω εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια, ότι υπάρχει μια ακμάζουσα μαφία στην Ευρώπη, η αλβανική. Η Αλβανία είναι μια διεφθαρμένη χώρα, όπου είναι εύκολο να διαφθείρεις τους δημόσιους λειτουργούς.

Από: echedoros-a.gr

Αν φύγω από την Αλβανία, έχοντας ήδη οικονομική δύναμη, θα μπορέσω να γίνω πιο δυνατός ως διεθνής μαφία».

Ο Νικόλα Γκρατέρι, Ιταλός εισαγγελέας στο Δικαστήριο του Καταντζάρο, κατά τη διάρκεια της βραδιάς «La narrazione del Sud» - μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Σικελία από το Ίδρυμα

Μεγάλη Ελλάδα- Fondazione Magna Grecia - παίζει το ρόλο της Κασσάνδρας: προειδοποιεί, προβλέπει διεθνή μαφιόζικα κινήματα, σχεδιάζει τις στρατηγικές τους , αλλά πρέπει να περάσει ο χρόνος πριν τον πιστέψεις, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

«Τώρα ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει στην καρδιά της Ευρώπης και προσπαθούν να καταλάβουν, μας ρωτούν τι πρέπει να κάνουν», συνεχίζει. «Και όταν τους είπαμε τι συνέβαινε στην Ολλανδία, ότι η μαφία αγόραζε ό, τι ήταν προς πώληση, γιατί δεν μας άκουσε; Σε αυτές τις χώρες της βόρειας Ευρώπης ζηλεύουν πολύ για ιδιωτικότητα, αλλά δεν βοηθά.

Οι μαφίες έχουν κυνηγήσει και αγοράζουν ό, τι πωλείται. Είναι πιο κερδοφόρο να επενδύσεις σε εύπορες περιοχές. Η νοτιοαμερικανική μαφία για παράδειγμα επενδύει στην Ευρώπη αντί να επενδύει στο έδαφός της, γιατί εδώ τα αποτελέσματα είναι πιο κερδοφόρα».

Bold News
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail