Κι όμως: Όπως το βλέπετε αυτό το Charger πουλήθηκε πολλά!

Ένα Dodge Charger του 1968 πουλήθηκε σε μάλλον υψηλή τιμή στο Ebay στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες, όπως βρέθηκε μετά από πολλές δεκαετίες ακινησίας σε έναν αχυρώνα.

Από: newsauto.gr

Οι εικόνες είναι απογοητευτικές για τους περισσότερους και φυσικά δεν δικαιολογούν το ποσό που δαπανήθηκε των 32.000€ για να αποκτήσει κάποιος ένα τόσο άσχημα σκουριασμένο αυτοκίνητο.

Το πολύ θετικό, ίσως και το μόνο θετικό, είναι πως το αυτοκίνητο όπως το βλέπουμε στις φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε μετά από πολλές δεκαετίες ακινησίας, δεν έχει αλλαγές και τροποποιήσεις σε σχέση με το πώς άφησε το εργοστάσιο της Dodge το 1968. Αυτό σημαίνει πως ο κινητήρας είναι ο αρχικός, δικός του όπως και το κιβώτιο των ταχυτήτων αλλά και κάθε λεπτομέρεια που βλέπει κανείς πάνω στο αυτοκίνητο (η επένδυση βινυλίου στην οροφή, οι ταπετσαρίες των καθισμάτων, κλ.π.).
 
 
 
Αυτό συνήθως, στην αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου- αντίκα, είναι σημαντικό. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, με δεδομένο το ότι πέραν των μηχανικών μερών που μπορούν να μια εκτενή (και κοστοβόρα) συντήρηση να παραμείνουν πάνω στο αυτοκίνητο, όλα τα υπόλοιπα χρειάζονται αντικατάσταση ή εκτενείς επεμβάσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το ποσό που πουλήθηκε το αυτοκίνητο αυτό στο Ebay, είναι αξιοθαύμαστα υψηλό και μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως είτε αυτός που το πήρε είχε «άγνοια κινδύνου», είτε έχει στοκ ανταλλακτικών και δεν θα του κοστίζει η ανακατασκευή τόσο όσο σε κάποιον από εμάς τους υπόλοιπους.

Τα «λάθη» που εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος και προφανώς αφορούν κάποια επισκευή στο παρελθόν, θα έπρεπε να λειτουργήσουν κάπως αποτρεπτικά για τον αγοραστή αλλά κάτι τέτοιο όπως φαίνεται δε συνέβη. Η μάσκα και τα μπροστινά φτερά, είναι από μεταγενέστερη εκδοχή του μοντέλου αλλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά στα σαπισμένα μέρη του πλαισίου και του αμαξώματος που δεν σώζονται με επισκευή αλλά χρήσουν αντικατάστασης. Αγοραστής όμως υπάρχει για τα πάντα και αυτή η αγορά αποτελεί άλλη μια απόδειξη αυτού και εμείς κλείνουμε με την ευχή να δούμε το συγκεκριμένο Charger στην κατάσταση που του αξίζει, πλήρως αποκατεστημένο και με ευτυχή το νέο του ιδιοκτήτη.
 
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail