Ελλάδα και Ε.Ε. αν δεν ξυπνήσουν, η Τουρκία και το Ιράν θα μας διαλύσουν

Ο Τούρκος ακαδημαϊκός Αγτζάκουλου, όταν ήταν σε εξέλιξη η απόπειρα εισβολής στις Καστανιές, μας είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει κοινό σχέδιο Ιράν και Τουρκίας, να μεταφέρουν το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες της Ευρώπης, δέκα εκατομμύρια Αφγανούς, Πακιστανούς και Μπαγκλαντέζους.

Από: infognomonpolitics.gr

Στόχος της Άγκυρας και της Τεχεράνης είναι να δημιουργήσουν στρατηγικού χαρακτήρα μουσουλμανικές κοινότητες στην Ευρώπη, μέσω των οποίων θα εξυπηρετούν η κάθε μια τα δικά της στρατηγικά συμφέροντα, ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσουν τον κοινό στρατηγικό στόχο, που είναι ο σε βάθος χρόνου εξισλαμισμός ολόκληρης της Ευρώπης.

Το θέμα είναι ότι η Ευρώπη και συγκεκριμένα η Ε.Ε. δεν έχει κατανοήσει την απειλεί ή δεν θεωρεί απειλή τον εξισλαμισμό της.

Γι’ αυτό δεν έχει σχέδιο για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αυτήν την απειλή, όπως αυτή έχει σχεδιαστεί και υποστηρίζεται από τα κράτη του Ιράν και της Τουρκίας.

Η κίνηση των Γάλλων στρατηγών, είναι λάθος να χαρακτηρίζεται ως μια κίνηση ακροδεξιών και εθνικιστών.

Όσοι τη χαρακτηρίζουν έτσι, κάνουν το ίδιο λάθος με τον Μελανσόν, τον οποίον χρησιμοποίησαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες για να επικρατήσουν στη Γαλλία, η οποία πλέον υποφέρει από τη δράση των ακραίων μουσουλμάνων.

Είναι δε τέτοια η έλλειψη πολιτικής αποφασιστικότητας της Ε.Ε., που δίνει τη δυνατότητα στην Τουρκία, που έχει πλέον μετατραπεί επίσημα σε κράτος-διακινητή, να εκβιάζει και να κατηγορεί τις Βρυξέλλες, επειδή δεν παραδίδεται στις… ορέξεις της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Toύρκου κυβερνητικού εκπροσώπου, Οmer Celik, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Frontex, κατηγορώντας τον Οργανισμό πως «μετέτρεψε την Μεσόγειο σε νεκροταφείο».

Συγκεκριμένα ο Τσελίκ, μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους είπε:

«Για αυτή την υπηρεσία την Frontex που εργάζεται εξ ονόματος της ΕΕ έχουμε θέσει επανειλημμένα το πώς απωθεί τις βάρκες των μεταναστών, το πώς μετέτρεψε τη Μεσόγειο ένα νεκροταφείο της Δημοκρατίας όπως και το κατά πόσο είναι υπεύθυνη για τους θανάτους σε Μεσόγειο και Αιγαίο (…)

Σχετικά με τις επαναπροωθήσεις, εμείς και το υπουργείο Εσωτερικών έχουμε κάνει πολλές δηλώσεις και κοινοποιήσαμε πολλές φωτογραφίες. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πολλές φορές κατά τις συναντήσεις του με τους Ευρωπαίους ηγέτες, τους είπε πώς αυτές οι επαναπροωθήσεις είναι απάνθρωπες.

Αλλά παρά τις απάνθρωπες αυτές εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου, κάποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες είπαν στον Πρόεδρο μας πως “εμείς δεν είμαστε ενήμεροι για αυτό» (…)

Και αν και ο κύριος Πρόεδρος μας είπε πως “Εμείς θα σας στείλουμε πάλι τις φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα”, δυστυχώς κανείς ηγέτης δεν εμφανίστηκε να πάρει μία ισχυρή ενάντια θέση και έτσι αυτές οι επαναπροωθήσεις και έτσι αυτές οι δραστηριότητες που οδηγούνε αυτούς τους ανθρώπους που διαφεύγουν από το θάνατο, στα νερά της Μεσογείου και του Αιγαίου συνεχίζονται».
Με άλλα λόγια ο Τσελίκ μας ζητάει να αφήσουμε τα σύνορά μας αφύλακτα και να παραδοθούμε αμαχητί στα άθλια σχέδια των ισλαμιστών της Άγκυρας και της Τεχεράνης, για να γυρίσουμε την Ε.Ε. αιώνες πίσω.

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσει Celik έρχονται μετά τις νέες αναφορές για επεισόδιο μεταξύ σκάφους της Frontex και τουρκικών ακταιωρών.

Τέλος, για του λόγου το αληθές, σας καλούμε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπο από τα σύνορα Ιράν-Τουρκίας, όπου φαίνονται εκατοντάδες Αφγανοί, Πακιστανοί και Μπαγκαντέζοι να περνούν ανενόχλητοι τα σύνορα προς την Τουρκία, για τους δούμε όλους αυτούς και άλλες δεκάδες χιλιάδες στα σύνορά μας και να μας κατηγορεί ο κ. Τσελίκ ότι παίρνουμε αποτρεπτικά μέτρα.

Ευρώπη ξύπνα.

Ελλάδα ξύπνα επιτέλους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail