Τέλος καλό, όλα καλά για το αγνοούμενο ζευγάρι στους Καλούς Λιμένες - Πως σώθηκαν

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενων στους Καλούς Λιμένες Ν. Ηρακλείου την 25-07-2021, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή ότι ο 45χρονος αγνοούμενος ο οποίος, κατά δήλωσή του, κολύμπησε από σπηλιά που βρίσκεται σε παρακείμενο της Ιεράς Μονής Κουδουμά κόλπο μέχρι τη Μονή, ανέφερε ότι η 39χρονη, επίσης αγνοούμενη, βρίσκεται στην εν λόγω σπηλιά, καλά στην υγεία της.

Άμεσα, προς εντοπισμό της ανωτέρω, απέπλευσε ένα Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα Τ/Χ σκάφος, το οποίο, αφού η γυναίκα εντοπίστηκε, την παρέλαβε και τη μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή. Αμφότεροι οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, και στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειου “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ”, για περαιτέρω εξετάσεις, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail