Άλωση Αμμοχώστου: Θα ξυπνήσουμε; Τι έχουμε πάθει;

Η Ελληνική πολιτική τάξη στο όνομα της εθελοδουλείας της στη Δύση και της υποταγής της στα συμφέροντα μιας ξενόδουλης και ληστρικής ολιγαρχίας έχει ξεπουλήσει και θυσιάσει την οικονομία αλλά και εξαθλιώσει την κοινωνία και μαζί με αυτά έχει εγκαταλείψει και θυσιάσει την Κύπρο και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ή οποία έχει μετατραπεί σε άβουλο έμφοβο δορυφόρο της Τουρκίας.

Από: iskra.gr

Παναγιώτης Λαφαζάνης

Οι πρόσφατες πρωτοφανείς σε θρασύτητα απρόκλητες κινήσεις του Ερντογάν, οι οποίες ισοδυναμούν με άλωση της Αμμοχώστου, με την Ελλάδα και την Κύπρο σε ρόλο θεατή και σχολιαστή των τραγικών εξελίξεων, αποτελούν την χαριστική σχεδόν βολή στην Κυπριακή υπόθεση και στα νόμιμα ελληνικά συμφέροντα στην Ανατ. Μεσόγειο αλλά και στο Αιγαίο.

Η ελληνική πολιτική τάξη χρεώνεται αυτήν την περίοδο και ιδιαίτερα με τα γεγονότα της Αμμοχώστου, εγκληματικές πολιτικές ευθύνες, που ισοδυναμούν με εθνική προδοσία.

Μόνο μια βαθιά δημοκρατική ανατροπή στη χώρα από μια νέα έντιμη και αποφασισμένη εθνική ηγεσία μπορεί να σταματήσει την παράδοση να καταστήσει την Ελλάδα, στα 200 χρόνια από το ’21, ανεξάρτητη και κοινωνικά δίκαιη, ικανή να ανυψώσει το λαϊκό φρόνημα, να αντισταθεί και να περάσει σε νικηφόρα αντεπίθεση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail