Ο υπουργός και το πανάκριβο ρολόι

Μέχρι το Μαξίμου έφτασαν τα καμώματα του λαλίστατου υπουργού - Ίσως ο υπουργός να μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη ενός ρολογιού αξίας 18.000 € στον καρπό του. Λόγω της αμετροέπειας του, μπορεί και να το επιδεικνύει. Δεν είναι άλλωστε απαγορευμένη η επίδειξη χλιδής στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι σε εποχές «εκσυγχρονισμού», η φιγούρα από πολιτικά πρόσωπα ήταν περίπου, θεσμός.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Το να καμαρώνεις όμως για το πανάκριβο ρολόι που πήρες, ευρισκόμενος σε περίεργη συνάντηση με δικηγόρους, μπορεί και να παρεξηγηθεί.

 

Ειδικά όταν κάποιοι δικηγόροι, χειρίζονται υποθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων και βαρύγδουπα πρόσωπα.

Αυτό που λέμε, πρόσωπα που «ψάχνουν άκρες» στην δικαιοσύνη.

Όταν λοιπόν κάνεις επίδειξη ματαιοδοξίας σε τέτοια ομήγυρη, θα μπορούσε κάποιος να παρεξηγήσει τις προθέσεις σου. Και να υπονοήσει ότι αρέσκεσαι σε ακριβά δώρα, προκειμένου να κάνεις «εξυπηρετήσεις».

Το συγκεκριμένο συμβάν μάλιστα μεταφέρθηκε «αρμοδίως» και με γλαφυρότητα σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού. Και ο συγκεκριμένος υπουργός βρίσκεται πλέον στο «ραντάρ» του Μαξίμου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail