Ο νέος ολοκληρωτισμός: Σήμερα είναι οι ανεμβολίαστοι, αύριο θα είναι ο καθένας μας

Οι ανεμβολίαστοι γίνονται πειραματόζωο για να εμπεδωθεί ο νέος ολοκληρωτισμός του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”

 Σήμερα είναι οι ανεμβολίαστοι, αύριο θα είναι ο καθένας μας.

 Ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε και διατάσσει: προχωρά σε μέτρα πολύ χειρότερα από την ψήφιση ενός αντισυνταγματικού και ανεφάρμοστου στην πράξη νόμου που θα υποχρέωνε τους πολίτες σε βίαιο εμβολιασμό.

Από: ΙΣΚΡΑ - Π.Λ.

Διότι πολύ χειρότερο και φρικτά βασανιστικό από τον ανεφάρμοστο, άλλωστε, βίαιο και  αναγκαστικό εμβολιασμό είναι το βασανιστήριο του “εθελοντικού” εξαναγκασμού σε εμβολιασμό των πολιτών δια της παύσης εργασίας και μισθοδοσίας, πράγμα που καταδικάζει τον εργαζόμενο, την οικογένειά του και κυρίως τα παιδιά του στο μαρτύριο της εξαθλίωσης, της ζητιανιάς και της πείνας.

Αποτελεί απάτη ολκής να λέει η κυβέρνηση και οι υπουργοί της ότι τα μέτρα παύσης πληρωμής αφορούν μόνο σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους ορισμένων δραστηριοτήτων, κυρίως υγείας.

Και είναι απάτη του αιώνα αυτές οι διαβεβαιώσεις διότι οι απολύσεις χωρίς αποζημίωση και οι παύσεις πληρωμών θα γενικευθούν και θα εφαρμοστούν από τους εργοδότες στους περισσότερους χώρους δουλειάς, πράγμα που ήδη έχει ξεκινήσει και ένα τέτοιο μέτρο θα γίνεται αφορμή για την επίλυση σειράς εργοδοτικών απαιτήσεων, άσχετων με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οδεύουμε σε κανονικό εφιάλτη και σε καταστάσεις οικονομικής και κοινωνικής ασφυξίας και ζούγκλας, που ελάχιστα ή καθόλου θα είναι αποτελεσματικές και για την αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων και πολύ περισσότερο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνουν συναινετικά την χώρα στην άβυσσο και ενταφιάζουν ότι έχει απομείνει από δημοκρατία και πραγματικά δικαιώματα αυτή η χώρα και όχι αυτά που θέτει σε πρώτο πλάνο η “παγκοσμιοποίηση”.

Αν το “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” της ιδιόμορφης απόλυτης εξουσίας περάσει τώρα και “συνθλίψει” τους πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αύριο η ασύδοτη εξουσία της “δημοκρατικής χούντας” θα σαρώσει ευρύτερα οτιδήποτε είναι εμπόδιο στο δρόμο της εθνικής παράδοσης και της κοινωνικής υποδούλωσης σε μια ακρωτηριασμένη χώρα με “πολίτες” ανδράποδα και εξαθλιωμένα ετεροκατευθυνόμενα ρομποτάκια.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail