Γελοία αντίδραση των ΗΠΑ και ακόμα γελοιοδέστερη Αθήνας-Λευκωσίας στην άλωση Αμμοχώστου

Ενώ ο Ερντογάν ξεκίνησε την «αποστρατιωτικοποίηση» της Αμμοχώστου με το πιλοτικό πρόγραμμα του 3.5%, ανοίγοντας το δρόμο για την ολοκληρωτική προσάρτηση της, Αθήνα και Λευκωσία απαντούν στα τετελεσμένα του νέου Αττίλα με ανώδυνες και γελοίες εκτός τόπου και χρόνου φραστικές ανακοινώσεις, οι οποίες είναι άνευ ουσίας και ουδόλως ενοχλούν τον Ερντογάν και την Τουρκία.

Από την άλλη οι ΗΠΑ με μια μνημειώδη αντίδραση αφασίας χαρακτηρίζουν τις ακραίες επεκτατικές κινήσεις Ερντογάν στην Αμμόχωστο ως «προκλητικές» και «αντιπαραγωγικές» για «την επανάληψη των συνομιλιών επίλυσης του κυπριακού», όταν αυτές τις συνομιλίες ο Ερντογάν καθώς και την λύση του κυπριακού τα γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, απαιτώντας ακατέβατα την αναγνώριση του ψευδοκράτους και δυο κράτη στην Κύπρο με επόμενο βήμα τον πλήρη έλεγχο της.

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι! Εάλω η Κύπρος!

Π.Λ

Από: iskra.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail