Ο αμετανόητος εχθρός της Ελλάδας

Η Γερμανία είναι σύμμαχος της Τουρκίας, διατηρεί μεγάλη παραγωγή και αδασμολόγητο εμπόριο στη χώρα, τη χρησιμοποιεί ως προγεφύρωμα για τις ασιατικές αγορές και τη στηρίζει εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας – ενώ μας προορίζει για «αποθήκη» παράνομων μεταναστών, μέσω των οποίων σχεδιάζει επί πλέον να μετατρέψει την κοινωνία μας σε πολυπολιτισμική, οπότε σε εύκολα ελεγχόμενη από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής. Λογικά λοιπόν, κάτω από αυτές τις συνθήκες, εύλογα αναρωτιόμαστε εάν πρέπει να παραμείνουμε μέλος της ΕΕ – κάτι που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την ένωση των λαών της που θεωρούμε πολύ σωστή, αλλά με την υποταγή τους στη Γερμανία που δεν έχει αλλάξει καθόλου, χρησιμοποιώντας μόνο οικονομικά όπλα, αντί στρατιωτικά.

Από: analyst.gr

Άποψη

Χωρίς καμία αμφιβολία, το μεγάλο πρόβλημα της ΕΕ είναι σήμερα η Γερμανία – θυμίζοντας κατ’ αρχήν πως το κόμμα των πρασίνων της είχε χρησιμοποιήσει ως σύνθημα όταν ξεκίνησε, τη δεκαετία του 1990, το «μη μας εγκαταλείπετε μόνους με τους Γερμανούς», απευθυνόμενο στους Πολίτες της ΕΕ.

Ειδικότερα, έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως η Ευρώπη μετατρέπεται σε γερμανική – τεκμηριώνοντας επί πλέον πως η Γερμανία είναι η βασίλισσα της διαφθοράς και της απάτης, θυμίζοντας το Diesel Gate, καθώς επίσης πρωταθλήτρια στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με τα δικά της ΜΜΕ.

Αμέσως μετά μας επιβεβαίωσε η Deutsche Welle, με δικό της άρθρο που δημοσιεύθηκε και στα ελληνικά, με τον τίτλο «Η Γερμανία, πρόσφορο έδαφος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος» (πηγή) – οπότε αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν να επιβιώσει, πόσο μάλλον να την ανταγωνισθεί η Ελλάδα, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις και με τους νόμους που της επιβάλει.

Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία έχει υπερχρεώσει με την οικονομική πολιτική της τους εταίρους της – ενώ αυτή η πολιτική συνίσταται στα εξής:

(α) Στη χαμηλότερη αύξηση των μισθών, σε σχέση με τον πληθωρισμό, με την παραγωγικότητα των απασχολουμένων της και με τις υπόλοιπες χώρες – ενώ παράλληλα διαμόρφωσε μία μεγάλη κατηγορία εργαζομένων που αμείβονται μόλις με 400 €.

(β) Στο σχηματισμό ακαθάριστων δημοσίων επενδύσεων παγίου κεφαλαίου, κάτω από το μέσον όρο των χωρών της Ευρωζώνης.

(γ) Στη χαμηλότερη πραγματική ισοτιμία του δικού της ευρώ που βοηθάει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της – εις βάρος των εταίρων της και

(δ) Στο σημαντικά χαμηλότερο κόστος δανεισμού της οικονομίας της – λόγω της διαφορετικής αξιολόγησης της πιστοληπτικής της ικανότητας, που επίσης αποτελεί μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Την ίδια στιγμή, η Γερμανία προωθεί το δικό της ΔΝΤ, για την είσπραξη των απαιτήσεων της από τα άλλα κράτη – τον ESM δηλαδή που θα δανείζει στο μέλλον τις υπερχρεωμένες χώρες θύματα της (ανάλυση).

Με πολύ πιο αυστηρά μνημόνια από το ΔΝΤ, ενώ παράλληλα θα τις εκβιάζει παίρνοντας ότι έχουν και δεν έχουν – κυρίως την ενέργεια και τα νερά, σε συνεργασία δυστυχώς με την κυβέρνηση της Γαλλίας.

Επειδή δε κανένα κράτος δεν θέλει να δανεισθεί από τον ESM, πέρασε νόμο που παρουσιάζεται ως ευρωπαϊκή οδηγία και που ψηφίσθηκε πρόσφατα από την κυβέρνηση – έτσι ώστε να στηρίξει ο ESM τις τράπεζες εν πρώτοις με 68 δις €, αλλά στην ουσία με όσα αποφασίζει.

Το τέχνασμα της είναι, μέσω των τραπεζών να υποχρεώσει τα κράτη σε μνημόνια του ESM – σημειώνοντας πως ταυτόχρονα ο Σόιμπλε ανακοίνωσε την πρόθεση της Γερμανίας να δημιουργήσει μεγάλο στρατό, δήθεν για την αμυντική προστασία της Ευρώπης.

Στην ουσία βέβαια θα χρησιμοποιεί τόσο τον ESM, όσο και το στρατό της ως απειλή, για την είσπραξη των απαιτήσεων της – κατά το παράδειγμα των Η.Π.Α.

Τέλος, η Γερμανία είναι σύμμαχος της Τουρκίας, διατηρεί μεγάλη παραγωγή και αδασμολόγητο εμπόριο στη χώρα, τη χρησιμοποιεί ως προγεφύρωμα για τις ασιατικές αγορές και τη στηρίζει εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας (πηγή) – ενώ μας προορίζει για «αποθήκη» παράνομων μεταναστών, μέσω των οποίων σχεδιάζει επί πλέον να μετατρέψει την κοινωνία μας σε πολυπολιτισμική, οπότε σε εύκολα ελεγχόμενη από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής.

Λογικά λοιπόν, κάτω από αυτές τις συνθήκες, εύλογα αναρωτιόμαστε εάν πρέπει να παραμείνουμε μέλος της ΕΕ – κάτι που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την ένωση των λαών της που θεωρούμε πολύ σωστή, αλλά με την υποταγή τους στη Γερμανία που δεν έχει αλλάξει καθόλου, χρησιμοποιώντας μόνο οικονομικά όπλα, αντί στρατιωτικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail