«Όλα τα σχέδια της Ελλάδας θα πέσουν στο κενό. Το Κατάρ δωρίζει στην Τουρκία 36 Rafale»

 

«Μια φιλική και αδελφική χώρα, το Κατάρ, που ήταν πάντα δίπλα στην Τουρκία σε δύσκολους καιρούς, ξαφνικά αναστατώνει τα σχέδια των εχθρών της Τουρκίας (Ελλάδα), ανακοινώνοντας ότι θα επενδύσει 15 δισεκατομμύρια στην Τουρκία στην νομισματική κρίση το 2018, προκειμένου να συνεισφέρει στην άμυνα της Τουρκίας», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα (το οποίο αναπαράγεται και από αλβανόφωνες  φιλοτουρκικές ιστοσελίδες).

Από: echedoros-a.gr

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι  το Κατάρ, «μετά την αγορά γαλλικών αεροσκαφών Rafale από την Ελλάδα, θα παραχωρήσει στην Τουρκία 36 αεροσκάφη Rafale για την άμυνά της», όπως δημοσίευσε ο εμπειρογνώμονας Μετέ Γιαράρ  (Mete Yarar).

Ο ίδιος θα σημειώσει ότι οι ιμπεριαλιστές δεν μπορούν να καταλάβουν τη στάση της Τουρκίας και στοχεύουν το Κατάρ. Όπως και στην εκστρατεία το 1974 στην Κύπρο, και τώρα στη Λιβύη, το Κατάρ στέκεται δίπλα στην Τουρκία και την υποστηρίζει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όπως σημειώνεται.

Τι προβλέπει η συμφωνία


Η Πολεμική Αεροπορία του Εμιράτου του Κατάρ θα μπορεί να διατηρεί έως και 36 αεροσκάφη στην Τουρκία. Αυτά τα αεροσκάφη θα μπορούν να πετούν μέσα στην Τουρκία ή από Τούρκους σε διαφορετική χώρα εκτός του Κατάρ. Μέγιστο προσωπικό 250 ατόμων θα έχει καθήκον στην Τουρκία για τη συντήρηση και τη χρήση των αεροσκαφών. Χάρη σε αυτήν τη συμφωνία, η Qatar Aircraft θα είναι σε υπηρεσία στην Τουρκία και όλα τα σχέδια της Ελλάδας θα πέσουν στο κενό.

Haber Sebolü
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail