Ο σιδηρόδρομος «ξανά» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη και η Αλεξανδρούπολη αποτελούν τα λιμάνια της Ελλάδας που συνδέονται με τον σιδηρόδρομο.

Από: metaforespress.gr

Σε διαδικτυακή του ανάρτηση, ο πρόεδρος του λιμένα Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ χαιρέτισε την, εκ νέου, δραστηριοποίηση της σιδηροδρομικής σύνδεσης.

«Μετά την περσινή ιστορική πρώτη συνδυασμένη μεταφορά πλοίου – τρένου, εχθές το βράδυ εισήλθε, εκ νέου, στο νέο terminal του λιμένα η πρώτη από τις συνολικά 8 εμπορικές αμαξοστοιχίες που αναμένουμε από τη Ρουμανία, μεταφέροντας στην Αλεξανδρούπολη επιτυχώς το βαρύτερο φορτίο που έχει μεταφερθεί έως σήμερα!

Για 10 ημέρες το σιδηροδρομικό δίκτυο του νομού Έβρου πρόκειται να λειτουργήσει στο κόκκινο, δοκιμάζοντας και πιστοποιώντας τις αντοχές του, καθώς τα φορτία θα αυξάνουν προοδευτικά, ενώ στα μέσα Ιουλίου πρόκειται να αποσταλούν, από το λιμάνι αυτή τη φορά προς την Ανατολική Ευρώπη, 6 σιδηροδρομικοί συρμοί», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΛΑ.
 No alternative text description for this image
 
  No alternative text description for this image
 
 No alternative text description for this image
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail