Κατρακύλας συνέχεια...

Το ζητούμενο ωστόσο είναι που θα σταματήσει ή αν θα σταματήσει. Άραγε ο κύριος Μητσοτάκης αισθάνεται περήφανος για την κατάντια της χώρας;

Από: antinews.gr - Του Όφι Ιοβόλου

Η οποία πλέον συγκρίνεται με το Μεξικό και την Κολομβία και δυστυχώς είναι μόνο στα χαρτιά δυτική ευνομούμενη πολιτεία;

Ξέρουμε, ξέρουμε... νεοφιλελεύθερα αδέρφια, είμαστε υπερβολικοί και μας τυφλώνει το αντιμητσοτακικό μένος.

Προφανώς θα έπρεπε να ακολουθούμε την πεπατημένη των καλολαδωμένων παπαγάλων του καθεστώτος σας για να θεωρηθούμε αξιόπιστοι.

Διαστρεβλώνοντας και παραποιώντας την πραγματικότητα.

Θάβοντας τη δολοφονία δημοσιογράφου μέρα μεσημέρι και το κυνήγι άλλων που δεν είναι αρεστοί λόγω των αποκαλύψεών τους.

Επικροτώντας την άθλια επικοινωνιακή αντιμετώπιση του αποτρόπαιου εγκλήματος, έπειτα από τον διεθνή διασυρμό που προηγήθηκε.

Αποσιωπώντας το γεγονός ότι η αστυνομία αναλώνεται δέρνοντας... μετά προστίμων τους «απείθαρχους» πολίτες, αφήνοντας το τέρας της εγκληματικότητας να θεριεύει.

Παραπλανώντας τόσο για τη... Λιγναδιάδα, όσο και για τη… Φουρθιωτιάδα. Όπως και για τα λοιπά σκάνδαλα με τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και ημετέρους εν μέσω κορονοχάους.

Όχι αγαπητοί αναγνώστες, δεν συμβαίνουν τα παραπάνω.

Είναι αποκυήματα της φαντασίας των εχθρών του… μεγάλου τιμονιέρη.

Ούτε εκτοξεύτηκαν οι νεκροί εξαιτίας της απύθμενης ανεπάρκειας του... παραλίγο Μωυσή.

Ούτε φυσικά οδεύουμε σε νέα οικονομική εξαθλίωση, καθώς σύντομα θα βουλιάξουμε από τα δισεκατομμύρια εκ Βρυξελλών ορμώμενων. Αυτά που έχουν μπλοκαριστεί από του γνωστούς για τη φιλευσπλαχνία τους Γερμανούς, με άγνωστο το πότε και με ποιους όρους θα επιτρέψουν να μας δοθούν.

Όπως εννοείται ότι ο... τιτανοτεράστιος ηγέτης μας δεν έχει αποδεχτεί τη μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ψυχών, ένεκα της ευρωπαϊκής απροθυμίας να βάλει τέλος στο σύγχρονο δουλεμπόριο για ευνόητους λόγους.

Αλίμονο αν πιστεύετε κιόλας ότι είναι ζήτημα χρόνου να οδηγηθούμε σε νέα εθνική ταπείνωση. Τι κουτοί που είστε. Για πλάκα γίνονται τα αλισβερίσια με τα μεμέτια. Είναι δυνατόν να νομίζετε ότι εταίροι και σύμμαχοι δίνουν γη και ύδωρ στην Τουρκία τόσο για να βάλει πλάτη στο δουλεμπόριο που λέγαμε, όσο και για να κρατηθεί μακριά από τη Ρωσία; Διατάσσοντας στο μεταξύ τον παμμέγιστο πρωθυπουργό μας να πράξει τα δέοντα, αλλιώς θα του βγάλουν τους σκελετούς του μαύρου μητσοτακικού παρελθόντος, από τη ντουλάπα της καγκελαρίας;

Σε λίγο θα μας πείτε ότι δύναται η πρόσφατη συμμαχία Καραμανλή - Σαμαρά, να βάλει τέλος στη μητσοτακική κατρακύλα.

Ή ότι ο Κυριάκος δεν έχει άλλη λύση, πέραν των πρόωρων εκλογών για να μην γίνει η ΝΔ ΚΙΝΑΛ.

Σαν δεν ντρέπεστε... άθλιοι ψεκασμένοι!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail