Να δείτε που θα καθαρίσουν τελικά οι Βούλγαροι για εμάς

Ivil12 / pixabay
Να δείτε που θα καθαρίσουν τελικά οι Βούλγαροι για εμάς στο θέμα των Σκοπίων. Βάζουν βέτο στην ένταξη τους στην ΕΕ, "λόγω ανοιχτών γλωσσικών και ιστορικών διαφορών". Οι Βούλγαροι πολύ σωστά δεν αναγνωρίζουν μακεδονική γλώσσα, που έσπευσε ο εδώ ανιστόρητος να χαρίσει απλόχερα στους Σκοπιανούς, γιατί λένε ότι πρόκειται για βουλγάρικο ιδίωμα. 

Δεν αναγνωρίζουν ούτε μακεδονική εθνικότητα, που ο δικός μας επίσης τους απέδωσε απλόχερα, καθώς θεωρούν ορθώς ότι οι Σκοπιανοί είναι βουλγαρικής καταγωγής. Ο Ζάεφ πατά πάνω στην ανιστόρητη και παντελώς ηλίθια Συμφωνία των Πρεσπών για να πει ότι αυτά που λένε οι Βούλγαροι ειναι προσβλητικά. 

Αντί να τα λέμε εμείς, τα λένε οι Βούλγαροι. Πάλι καλά πάντως που κάποιος τα λέει. 

Ο δε Μητσοτάκης, αν θυμάμαι καλά, είχε πει ότι θα θέσει βέτο για την ένταξη των Σκοπίων. Δεν ακούω κάτι. Μάλλον τα αντίθετα ακούω.Του τράβηξε ο Σόρος το αυτί μήπως ή δεν χρειάστηκε καν; 

Ως φαίνεται οι Βούλγαροι δεν κάνουν πίσω μέχρι να παραδεχτούν οι Σκοπιανοί ότι μιλούν βουλγάρικα και όχι μακεδονικά και ότι είναι Βούλγαροι και όχι Μακεδόνες. Bye bye ΕΕ για τα Σκόπια. Οι Βούλγαροι έβαλαν στους εδώ πολιτικούς τα γυαλιά. Τι άλλο θα ζήσουμε.

Ελένη Παπαδοπούλου

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail