Τούρκοι στρατηγοί και πράκτορες της ΜΙΤ οι κρατούμενοι του στρατάρχη Χαφτάρ στη Λιβύη;

Freepen.gr - Τα στοιχεία των Τούρκων που κρατούντο από τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, έδωσε στη δημοσιότητα η AlMarsad και παρουσιάζει στο λογαριασμό του ο γνωστός δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ. Σύμφωνα με την Αγκυρα οι κρατούμενοι αφέθησαν ελεύθεροι χθες.

Όπως βλέπουμε στα στοιχεία που ακολουθούν πρόκειται για υψηλόβαθμους Τούρκους στρατιωτικούς και πράκτορες της ΜΙΤ. Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών βρίσκονταν στη φυλακή και επανέκαμψαν χάρη στον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μποζκούρτ κάνει λόγω για βρώμικα σχέδια της Αγκυρας να υλοποιεί κρυφά σχέδια στο εξωτερικό και δολοπλοκίες σε άλλες χώρες για να προωθούνται μουσουλμανικά καθεστώτα, όπως στη Λιβύη όπου πρέπει να σημειωθεί ότι οι αντίπαλες δυνάμεις του Χαφτάρ εκπροσωπούν το κοσμικό κράτος.


















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail