Μαύρο σε όσους σας θεωρούν χαχόλους

Η ευκαιρία των πολιτών να «εκδικηθούν» στην κάλπη όσους τους αντιμετωπίζουν ως ευκολόπιστα κορόιδα

ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ
H χώρα ποτέ δεν είχε χειρότερο πολιτικό προσωπικό, το οποίο μάλιστα θεωρεί ότι το εκλογικό σώμα αποτελείται από χαχόλους. Σου λέει «αφού πίστεψαν τις προεκλογικές μας μπούρδες και μας ψήφισαν, χαχόλοι είναι». Δεν είναι παράλογη η σκέψη αυτών των απίθανων τύπων, από τους οποίους κρέμεται η τύχη της Μακεδονίας και όλης της χώρας, όμως είναι λανθασμένη. Ο κόσμος πάντα αρπάζεται από την ελπίδα που πεθαίνει πάντα τελευταία.

Οι πολλοί χάψανε την πιθανότητα τούτοι οι αλμπάνηδες να σκίσουν το Μνημόνιο, να αντισταθούν στο ξεπούλημα, να καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ. Τώρα συναγωνίζονται ποιος θα φέρει πίσω γρηγορότερα το ξυλάκι της Μέρκελ, γουστάρουν Πρέσπες και κατεβάζουν τα σκουπίδια του Πάιατ, ο οποίος εκστασιάζεται από τη «σοβαρότητα» και την ευλύγιστη μέση της κυβέρνησης.

Φανταστείτε ότι η τύχη της Μακεδονίας εξαρτάται από τύπους όπως ο Παπαχριστόπουλος, που μόνο από τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεν πέρασε και είναι σαν τσαλαπετεινός του Ουαϊόμινγκ, ή εκείνη η απίθανη περσόνα, η Χρυσοβελώνη, που είδε κι αυτή φως αληθινόν από τους Ψαράδες των Πρεσπών.
Εδώ που τα λέμε, ο Καμμένος ένα δίκιο το έχει. Τους μάζεψε διάφορους, τους έκανε βουλευτές και τώρα τον κερνάνε το πικρό κρασί της αχαριστίας, με την ψευδαίσθηση πως θα βρουν πολιτικό καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ανώτατο Δικαστήριο θα βρουν χώρο ή σε κανένα Εκτακτο Στρατοδικείο, σαν αυτό που έστειλε κάποτε κάποιους ανεβαίνοντας τη Μεσογείων δεξιά. Πέραν όμως των αχάριστων λιποτακτών του Καμμένου, τι κάνει ο ίδιος;

Προσέξτε, για να δείτε πόσο χαχόλους μας θεωρούν. Ο Πάνος θα φύγει από την κυβέρνηση και δεν θα ψηφίσει το προδοτικό κουρελόχαρτο των Πρεσπών, αλλά θα χρειαστεί θα δώσει ψήφο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σταύρος και τα μπαλάκια του όζοντος βάλτου του, που παριστάνει το γάργαρο ποταμάκι, θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση! Ετσι, όλοι οι νταραβεριτζήδες θα είναι ικανοποιημένοι. Και η συμφωνία θα περάσει και η κυβέρνηση δεν θα πέσει. Τόσο τραμπαρίφα, ανόητο και κορόιδο σε θεωρούν, αγαπητέ συνέλληνα.

Δεν είναι καν σκοτεινή συμπαιγνία, δεν είναι συνωμοσία. Είναι δημοσιογραφικό δούλεμα. Ολοι οι απόστολοι του μαρασμού και οι βοηθητικοί τους μας δουλεύουν ψιλό γαζί μπροστά στα μούτρα μας. Ο ένας, που άφησε τον Τσίπρα να πάει στις Πρέσπες και δεν τον έριξε για να τον εμποδίσει να υπογράψει, τώρα θα νιαουρίζει κάνοντας το λιοντάρι, θα κάνει... ανένδοτο με πίτσες με διπλό πεπερόνι, αλλά θα στηρίζει μην πέσουν οι Εξαρχειώτες καψοκαλύβηδες διεθνιστές.

Ο άλλος, γέννημα θρέμμα των ΜΜΕ των μπετατζήδων, κάνει ματάκια στον Κυριάκο τον μελάτο, αλλά κοιμάται με τον Τσίπρα και στο τέλος της μέρας οι μηδενιστές συναντώνται πάνω στην απέχθειά τους για την Ελλάδα.

Δεν θα έχουμε, λοιπόν, πρόωρες εκλογές. Και οι λόγοι είναι δύο: Η απαίτηση των αφεντικών στην Εσπερία και επτά κολλαριστά χιλιαρικόπουλα τον μήνα, συν μετακλητοί, υβριδικό τουτού, τηλεφωνική ατέλεια και οι χαιρετούρες από τους αστυφύλακες. Στο παραβάν, λοιπόν, εκδικηθείτε. Πίσσα και πούπουλα στους χαχόλους που σας μεταχειρίζονται ως χαχόλους.


*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail