Μαχαιριές στην ψυχή μου


Μπορεί να λείπω αρκετό καιρό απο την Ελλάδα όμως αυτές οι φωτογραφίες είναι μαχαιριές στην ψυχή μου. Θα μπορούσαν να είναι οι γονείς μου, οι γονείς σας , ο παππους και η γιαγιά σας, σήμερα είναι αυτοί, αύριο κάποιος δικός μου ή δικός σας.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Είναι μάλλον ο σεβασμος και η αξιοπρέπεια που είχε πει στις προγραμματικές του δηλώσεις ο Α. Τσίπρας

«Σε αυτόν τον λαό αξίζει μόνο ο σεβασμός, του αξίζει να περπατά περήφανος, του αξίζει να ζει με αξιοπρέπεια.»



Οι προηγούμενοι μνημονιακοί κυβερνώντες παρέδωσαν ένα κράτος και μια αστυνομία υπο διάλυση. Τούτοι εδώ τα αποτελείωσαν.
Φωτογραφία του Μιχάλης Χαιρετάκης.
Εξοργίζομαι με δηλώσεις όπως αυτή του κου Τόσκα που εύχεται στον άτυχο επιχειρηματία που δίνει μάχη για τη ζωή του να βγεί απο το νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύσει (!!!)


Εξοργίζομαι με τις δηλώσεις του κου Κοντονή που για τον πρώην έμπορο ναρκωτικών που πιάστηκε με πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ απο το εμπόριο skunk και κοκαϊνης όπως λέει η απόφαση του Αρείου Πάγου,


να λέει χωρις να κοκκινίζει οτι του χάρισαν 50.000 επειδή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τα πληρώσει, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση του κανει κατασχέσεις για χρέος 500 ευρώ σε πραγματικά αδύναμους.


Εξοργίζομαι οταν βλέπω φωτογραφίες με τον κόσμο να οχυρώνεται πίσω απο κάγκελα και η χώρα να μοιάζει απ' ακρη σ' ακρη με μια τεράστια φυλακή όπου μόνο οι παραβατικοί έχουν ανθρώπινα δικαιώματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail